reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Słodkie wałeczki właśnie się najadły i teraz buszują w łóżeczku :-D

A jak twoja niunia, dalej tak szaleje?

reklama
Dzisiaj spokojna jak na nia,zwlaszcza ostatnio.Rozpycha sie ale z malymi przerwami.Chyba poprostu nagle zaczelo jej byc cisno i kombinuje czy nie da sie tego jakos zmienic,zeby bylo tak jak kilka dni temu hehe.Jeszcze troche i bedzie miala tyle miejsca ile sobie tylko zazyczy.KAWA??beee

Ja już po obiedzie, jak co dzień zbliża się godzina kiedy czuję się zmęczona, najchętniej to bym się spać położyła, ale wiem że będę mieć problemy z zaśnięciem wieczorem.

Dzisiaj spokojna jak na nia,zwlaszcza ostatnio.Rozpycha sie ale z malymi przerwami.Chyba poprostu nagle zaczelo jej byc cisno i kombinuje czy nie da sie tego jakos zmienic,zeby bylo tak jak kilka dni temu hehe.Jeszcze troche i bedzie miala tyle miejsca ile sobie tylko zazyczy.KAWA??beee

No moje to wogole dzisiaj daly popis bo pokazaly mi wszystkie cztery stopy naraz :szok::szok::szok::szok: myslalam ze sie poskladam...

Jeszcze raz dzieki wszystkim za zyczenia :tak:

ann- Wszystkiego najlepszego:tak: pociechy z dziewczynek, aby dały ci się wyspać;-)

aneta- nie poddawaj sie z nocnikowaniem:tak:

aniu- karinka jest sliczna:tak: i ta sukienka, normalnie mała księżniczka;-)

beauty-gratulacje dla szymona;-)

pauka- co tam u was slychac?jak dziewczynki? pewnie tesknisz za mężem?;-)

natka- pewnie po pracy nie masz juz sił na bb:confused: kiedy jedziecie do PL:confused:

a ja wysprzatałam mieszkanie, teraz trzeba sie wykapac a pozniej do tesciów jedziemy...
no i jutro jedziemy nad polskie morze:tak: siostra zostanie z Wiktoria a my na dwa dni sobie sami pojedziemy poszaleć:-)

reklama
My już wróciłyśmy z cb.
Claudia waży 7,18 kg i ma 65 cm :-)
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, więc czego chcieć więcej.
Chyba tylko wygranej w toto lotka :-D:-D:-D
A u nas dziś będzie grilowane mięsko na obiad i pieczone ziemniaczki :-)

Do góry