reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
A ja właśnie skończyłam przygotowywać wyprawkę Kariny:tak: do przedszkola bo jutro będzie świętować swoje 4te urodzinki w przedszkolu!:-D
I zmykam pod prysznic....dobrej nocki!

Karinko!

Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...

Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...

Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...

Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• cake2.gif
    cake2.gif
    83,3 KB · Wyświetleń: 38
  • disney_princesses.gif
    disney_princesses.gif
    66,7 KB · Wyświetleń: 35
ANN z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, dużo zdróweczka, spełnienia marzeń, szybkiego i nieskoplikowanego porodu :-)a po nim :-D dużo miłości, pociechy z dziewczynek, stalowych nerwów przy mężu gdy będzie męczył się z zakładaniem dziewczynkom pampersa :-D i wytrwałości w nadchodzących trudnych chwilach :tak::tak::tak:

Dla Karinki W dniu Twojego święta wznoszę szczęścia wianek
Niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek
Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie
Niech odejdą precz gorycze tego z głębi serca życzę... ja :)

Aniu Karinka ma urodzinki za 2 lub 3 dni prawda? (tak wynika ze suwaczka) :tak:
Bo laski chyba źle cię zrozumiały - dziś Karinka świętuje ur w przedszkolu a że nie chodzi tam codziennie to wypadła imprezka na dziś tak?

Za to nasza forumowa mama bliźniaczek ANN ma dziś ur :tak::-):tak:

My pospaliśmy do 6:40 mała napiła się i poszła znowu spać. Wstała przed chwilą i bawi się w łóżeczku.
Ja wcinam śniadanko i jedziemy do kruidvata, bo dziś otwarcie i będzie promocja na pampersy 3 halen 2 betalen :-):tak::-)

Na 14:45 idziemy do cb na szczepienie :baffled: Dobrze, że zapowiada się piękna pogoda, to przejdziemy się spacerkiem :tak:

Ann : Dzień Urodzin jak dzień każdy
Jest dla Ciebie bardzo ważny
Jest to bowiem święto Twoje,
Więc życzenia przyjmij moje:
Zdrowia, szczęścia,
pomyślności i w miłości wzajemności.

reklama
Witam,

Chcialabym dolaczyc do grona mam z Holandii. Moje dziewczyny maja prawie 7 miesiecy, mieszkamy w Rotterdamie.
Jestem malo aktywna na forum, to z powodu braku czasu, ale mam nadzieje, ze niedlugo to sie zmieni. Maluchy sa bardziej samodzielne teraz i pozwalaja mi troche zajac sie soba.
Tak przy okazji, jest ktos z Rotterdamu?

Do góry