reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

jezu wreszcie skończylam te suwaczki. gratulacje proszę skladać. :-D ;-) :-p

i teraz w pełni chwały, dumna z siebie ide spać. :-p

reklama
hej dziewczynki jak weekend??
u mnie jak zwykle w biegu a dzisiaj mieliśmy znajomych na grillu i dzieci cały dzień się w basenie moczyły i tak Filip już padł z czego się bardzo cieszę bo padam na ryjek...:-)
Marta mam pytanie dlaczego nie napisałaś jak Mi ma na imię na forum ogólnym i one cały czas piszę Meg,chciałam je poprawić ale nie będę się wtrącać:-D:-D

Hej. Martuś, na serio zrobiłaś suwaczek???????? Muszę zajrzeć na majówki i zobaczyć.
Kasiu, my piątek i sobotę zalatani. Niedziela w domu. M sam nie wiedział co chce robić a na wszystkie propozycje typu zoo się krzywił. Miałam chęć na wycieczkę do centrum Kopernik ale moja sis była bez kasy a ja nie będę im ciągle sponsorować. W zeszłą niedziele zafundowałam im film autka 2.Chciałam zobaczyć teatr robotów Teatr Robotyczny

hej laseczki
Monika tak czasami tam zajrzę..A my znowu dzisiaj cały dzień w domu bp pogoda do d...
Marta chyba się nie obraziłaś na mnie za pytanie???

reklama
kasiu, no aleś wymyślila??!! już nie mam co robic tylko obrażać się niewiadomo na co/ za co....

nie napisalam bo jakos nie chcę. :-) innych powodów nie ma. :-)

ja padam, u nas dzis ladnie.
Matka zostaje kolejny tydzień u sis.
nic więcej sie nie dzieje. :-)

Do góry