reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

co do Mikołaja, to ojciec po niego przyleci tutaj. My go tylko na lotnisko zawieziemy. Mikołaj bardzo się cieszy że jedzie. I to pierwszy raz będzie tam sam - beze mnie. Ja chciałam żeby to nie było więcej niż 2 tyg, ale był jakiś problem z biletami lotniczymi i wyszły 3.
Ja staram się nie nakręcać negatywnie, bo to mi w niczym nie pomoże. Fakt że niestety ojciec Mikołaja nie jest niestety najodpowiedzialniejszym człowiekiem, ale mówię - nie mogę się na tym skupiać bo zwariuję. Więc jestem pozytywnie nastawiona.
Jedyne co to jego matka mnie denerwuje, nie wiadomo czego się po tej babie spodziewać.

Monia, a czemu teściowa się odwołala??
Monia a ty wogóle masz jakieś rodzeństwo - sorki że mi to umknęło, jakoś nie kojarzę po prostu.

reklama
o matko, na serio by chciał jeszcze jedno dziecko? Mój M by chyba na zawal padl jakby uslyszal o dziecku. Ja sama już mówię dość. No jakby się trafilo to by było ale tak z wyboru to nie.

Martus a u was rok szkolny trwa do końca lipca,tak?

teśc sie dostal do jakiś dwóch lekarzy po znajomości . lekarze prywatni więc sporo kosztują więc najprawdopodobniej chodzi o kase. Ja tak wnioskuje . Oni mówili tylko o lekarzu. Oni mieszkają okolo
300 km o nas wiec podróż kosztuje, i.t.p i i.td.

no prawie do końca do 22.07 w tym roku, bo w kwietniu mieli ponad 3 tygodnie wolnego.

aha.
a rodzeństwo?

Bosze, te dzieci mnie wykończą. Wykapałam Tomka bo dziś nie spal w dzień i ledwie patrzyl na oczy .Zalożylam czysto pidzame a on sobie wyciągnąl paprykę i jak jadł to się cały ubrudził na czerwono

Monika to przynajmniej mieszkanko posprzątałaś ha ha
Marta a do kiedy mają te wakacje tak jak my do początku września??
Jak sobie pomyślę że Filip już idzie od września do przedszkola to jakoś mnie to przeraża...

Kasiu, tak mocno się nie nasprzątałam.Okna i tak miałam w weekend umyć . Kibelek i łazienkę to ogarniam codziennie.Dywan wyprałam a drugi odpuszczam. Jeszcze dzisiaj wypastuje podlogi i mam błysk.

reklama
dzięki MOnia, za obszerne info. :-D Brata oczywiście kojażę, ale siostra mi jakoś umknęła. :zawstydzona/y:

Ciebie Tomek, a mnie Maja dziś próbuje wykończyć!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wdrapała się na łóżeczko Mi, a z tamtąd na półkę wiszącą!!!!! którą urwała zwalając i tłukąc ramki ze zdjęciami!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a to wszytsko jak byłam w toalecie!!!!

Kasiu, 12.09, albo 10tego mają pierwszy dzień szkoły w tym roku. Ale to bardziej chodzi o to że tutaj co każde 6 tygodni jest wolne. Ja już się przyzwyczaiłam i mi to pasuje, wszytsko ma swoje + i "-"

Nie przerażaj się początkiem przedszkola, tylko ciesz. :-D

Monia, a co do jeszcze jednego dziecka. to w sumie, ja mam dopiero 27, więc spokojnie do 35 jest jeszcze czas. tylko że ja bym chyba zwariowała jakbym miała za kilka lat znowu zaczynać od zera.

Do góry