reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Hej. Odkażanie jak odkażanie(ale ta kasica nie kumata) ale prasowanie mnie dobija.Zepsuła mi się pralka. Cały tydzień stała w naprawie i w końcu pani zadzwoniła ,ze naprawa 300 stówki. W styczniu za jej naprawę zapłaciłam 250 wiec doszłam do wniosku ,ze dziadostwa nie będę naprawiać i kupiliśmy nowa. Wyobrażasz sobie ile było brudów po tygodniu? Matko,a ile prasowania.

U Maćka brata to pierwsze bobo,że wszyscy tacy szczęśliwi?
Martuś, Ty masz depresje po porodową?Idziesz po leki na uspokojenie?

Kasiu,jak tam Wiki po powrocie?

reklama
cześć Monia,

tak - u nich to pierwsze dziecko. A że są już 4 lata po ślubie, to wszyscy wyczekiwali i wypytywali kiedy i kiedy, więc teraz są wreszcie szczęśliwi.

A ja wiesz nerwowa wcale nie jestem. Poprostu mam już dość. Tak mój lekarz mówi że to po porodowa. Dla mnie po prostu zmęczenie życiem. :dry:

co do pralki - to oczy mi na wierzch wyszły!!! :szok:!!!! faktycznie dobrze chyba że się na nową zdecydowaliście. no i faktycznie tydzień bez prania??!!!! :szok::szok::szok:

Martuś ,tydzień bez prasowania:szok:. Pralka wypierze ale już nie wyprasuje:no:.
Pózniej sie odezwe bo muszę umyć okno. Zapowiada się na deszcza ale jak umyje to będzie umyte. lepiej się będę czuła. W ogóle to moja mam jutra przyjeżdza do niedzielii bedzie cyrk z taką ilością ludzi. Nie powiem im ,że by nie przyjeżdżali bo teście przyjadą a teściom ,że mama będzie.

Witam dziewczynki
Wiktorka wróciła ale dopiero o 22 a czekałam od 18 co prawda na tel ale i tak sie wkurzałam
i sie nagadać nie mogłyśmy więc wczorajszy wieczór trwał długo.....
dzisiaj pralka chodzi dużżżo ale juz wszystko poprane a i tak plażowy piasek gdzieś sie wysypuje

a tak apropo ja wam dam dziewczynkę:wściekła/y: ale fakt dużo osób mówi że ma urodę jak dziewczynka:sorry:
Martuś bidulo przytulam i życzę porządnego odpoczynku,najwidoczniej po porodzie jeszcze psychicznie nie doszłaś do siebie
Monia bez pralki tydzień już to widzę oczami mojej wyobraźni w mojej klitce zwanej łazienką...

ooo znowu nie zauważyłam. matko nieprzytomna nawet w dzień jestem.

dzieki Kasiu, wiesz mi już jest wszystko jedno....

Fajnie że Wiki już wróciła. :tak:

Ja wam powiem że za 3 tygodnie Mikołaj jedzie do Pl. na 3 tygodnie z ojcem. Nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam.

jeszcze co do ciązy brata i bratowej - to teraz oczywiście wszyscy się zastanawiają co bedzie i zaciskają kciuki na chłopca. :dry:

a ty delikatnie zazdrościsz już tego życzonego chłopca??? czuć to ha ha ha
a jak będzie z lotem Mikołaja ktoś po niego przyleci czy wy zawieziecie???

Teściowa odwołana ,ufffffff.Cieszę sie jak nie wiem. Gorzej z eM.Mama przyjedzie i pojadę z nimi do rodzinki na grilla.To znaczy mam taką nadzieje,ze to co uplanowałam się uda.
Kasiu, z praniem nie bylo tak zle , chowalam je do szafy a wyjściowe ubrania pralam w ręku.Wiki zadowolona?Dawaj fotki.
Martuś, czy Mikołaj jeździ do nich na tak długo?W ogóle chce jechać? Bo jak chce to się nie stresuj bo będzie się dobrze bawił. Są telefony wiec będziesz wiedziała nawet po tonie głosu,że jest ok.

reklama
Kasiu, wiesz że nie zazdroszczę. Wiem że będą mieli więcej zachwytów nad swoim maluszkiem, bo rodzina będzie bliżej. Al z drugiej strony właśnie dlatego też teściowa nie da im żyć.
A chłopca - ja się tylko boje że maciek im pozazdrosci i będzie chciał mnie namówić. :ninja2: Ja wiem ze on by chciał jeszcze jedno dziecko, bo nawet pólsłowkami przebąkiwał, ale wie że mi już i tak jest ciężko, więc boi się to powiedzieć głośno.

lece do szkoły, reszte potem napisze.

Do góry