reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
to ta wiadomość jak rozumiem.

współczuję Monia. My akurat odwrotnie - czyli odpoczywamy bo moja matka pojechała na tydzień do mojej sis.

wiesz ja ich widziałam ostatnio na roczku Tomka i wcale nie jestem stęskniona. Sama ich ściągnęłam myślami.Ostatnio pomyślałam,ze pewnie będą się chcieli zwalić do nas i muszę M i starszaka do nich wysłać to nie przyjadą..............a tu klops.

Odpoczywajcie bo ten tydzień szybko zleci.

Witam
dziewczynki jakoś ostatnio miałam ciche dni mam nadzieję że to minie
dzisiaj wraca wiktorka zaraz po nią idziemy jak książe się wyśpi
M ma drugi etat jest zadowolony,finansowo odpoczniemy tylko się martwię czy fizycznie da radę ale twierdzi że bez problemu
i nasze wakacje nad jezioro stoją pod znakiem zapytania bo sama nie chcę jechać a M nie może sobie pozwolić na wolne zaraz po przyjęciu
oto u mnie nowości

Kasiu, Ty po prostu tęsknisz za Wiki. Jak już będzie to wszystko wróci do normy. Dobrze,że M znlazl prace przyajmniej jeden problem z głowy.
Fiś na tych fotach wygląda na dziewczynkę

cześć monia. :-)

jak tam "odkażanie chaty"? :-)

u nas dupa blada i szkoda gadać wogóle. załamka na całej lini. ide do lekarza niech mi coś przepisze bo normalnie w łeb sobie palnę. :dry:

A po za tym, Maćka brat i bratowa spodziewają się dziecka (już 3 miesiąc!!!!). Więc maciek cały w skowronkach. Ciekawe co będzie (chłopiec czy dziewczynka)

ups, Kasiu - nie zauważylam twoich postow. Sorki - już śpię na jedno oko. :-p
fajnie że już Wiki wraca - też się zgadzam z Monią, że tęsknota dała ci się we znaki.

jejku jakie te nasze dzieci już duże!!!!
i faktycznie - Monia - na tym drugim zdjęciu tak "dziewczyńsko" Fifi wygląda. :tak: :-)

reklama
Hej. Odkażanie jak odkażanie(ale ta kasica nie kumata) ale prasowanie mnie dobija.Zepsuła mi się pralka. Cały tydzień stała w naprawie i w końcu pani zadzwoniła ,ze naprawa 300 stówki. W styczniu za jej naprawę zapłaciłam 250 wiec doszłam do wniosku ,ze dziadostwa nie będę naprawiać i kupiliśmy nowa. Wyobrażasz sobie ile było brudów po tygodniu? Matko,a ile prasowania.

U Maćka brata to pierwsze bobo,że wszyscy tacy szczęśliwi?
Martuś, Ty masz depresje po porodową?Idziesz po leki na uspokojenie?

Kasiu,jak tam Wiki po powrocie?

Do góry