reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

już sobie wyobraziłam jak Tomek przychodzi do mamy i prosi "Wiesz pokochał bym sie z dziewczyną zabierz mnie do chirurga" ha ha ha ha ha poprawiłaś mi humor

reklama
padałam!!!!
"wiesz pokochał bym się z dziewczyną - zabierz mnie do chirurga" --- powaliło mnie na łopatki. :-D

dobra dobra zapomniałas o sekrecie akurat.......:dry:
a kac oj był ale wart był takiej imprezki:-D:tak:
i mnie te 500 -600 zł zwaliło z nóg za 5 h:szok:

reklama
oj mnie powaliło powaliło, ale jeszcze bardziej że uważa że to spoko. Ja tam nikomu do portwela nie zaglądam i nie liczę. ale mam mieszane uczucia jak widzę coś takiego i prośby o wsparcie i pomoc. (czy to znowu obgadywanie? moderator czyta?)

fajnie że impreska taka udana :tak:. fakt że jak człowiek tak z dziećmi w domu siedzi to wyposzczony (jak to ujęłaś) bardzo. Ja też się tak czuję.

Do góry