reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Monia - zgadzam się że paranoja że sklepu z wózkami nie ma! :szok: a w necie zamówić nie chcesz? przywieźliby ci od razu do domu.

prezent na ślub Kasia ma rację - to był taki bilet na tor i jazda kilkoma "super samochodami" jakieś tam porshe, ferrari i coś tam nawet napisać nie umiem. :-p ale za przeproszeniem że "po męsku" powiem - "sikał po nogach" ze szczęścia. ;-) :-D

a teraz kupiłam mu zabawkę dla dużych dzieci - czyli kierownicę do PS3 i grę (samochodową oczywiście) o której gada już jakieś 2 m-ce.

Monia co do robali to u Mai na topie są ślimaki - to masakra jest, znajdzie jakiegoś slimaka i siedzi przy nim godzinę - to jeszcze spoko, ale co minutę woła "patrz, patrz" i jak nie spojżę i nie powiem "tak jest ślimak" to nie przestanie wołać. i nie wystarczy raz - za sekundę woła to samo! :dry: albo "mama mama - oko" (i wsadza ślimakowi palec w oko) i za sekundę to samo.
no mówię wam spróbuj przy czymś takim gazetę czytać. :dry: :cool: :-p

i jeszcze Monia - pojechał twój Sławek z tą rocznicą. :dry:

co z facetami jest do licha?! :dry:

ja bym mogła wiecie darować sobie ten preznet i poprostu nic mu nie dawać, ale chcę go wpędzić w poczucie winy i mu wypominać potem. :-p hi hi hi ;-) :-p

Wiktoria jechała na wycieczkę i musiałam wcześnie wstac a że Filiś spał to zaszalałam od rana hahaha

reklama
Do góry