reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Co DO ROCZNICY ŚLUBU TO JA WAM OPOWIEM COŚ ŚMIESZNEGO. W TYM ROKU MIELIŚMY 2 ROCZNICE A ROK WCZESNIEJ W TYM SAMYM DNIU ZASZYŁ SIĘ NASZ ZNAJOMY ALKOHOLIK. NO I SŁAWEK W TYM ROKU MÓWI , O DZISIAJ ROCZNICA''.MNIE WMUROWAŁO,ŻE PAMIETA BO ON NIGDY NIE PAMIĘTA DAT IMIENIN,URODZIN I I.IP. JA SIĘ NA NIEGO PATRZE A ON MÓWI.. NIE WIESZ JAKA ROCZNICA? KRZYSIEK SIĘ ROK TEMU ZASZYŁ.

reklama
Maja ,tez jest dobry model.Mój Mikołaj tak lubi rózne robaki i.t.p. Całe garście na spacerach nosi w rękach. Jak znajdą jakiegoś żuka to dwie godziny przy nim siedzą albo ewentualnie zabierają ze sobą.

Tomek ogólnie jest pocieszny. Bardzo często coś powie albo coś zrobi ,ze sikamy ze śmiechu.Mój brat jak się o niego pyta to zawsze ,,jak tam śmiszny''

Marta dała bilety na jakiś tam przejazd rajdowy albo coś koło tego ha ha ha:happy2:
a teraz co szykujesz??
Monika jak by mi M taki tekst o rocznicy zafundował to bym się zachlastała:szok:

Jeszcze Wam coś powiem. W mojej zapizdziałej miescinie nie ma jednego sklepu z wózkami. Czujecie baze. Załamać się można. Pomyślałam ,ze może pójdę zobaczyć do komisu bo już mnie meczy ten brak wózka.Komis zamkneli.

reklama
Do góry