reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
hi hi hi, Monia o kremie emla to ja napisałam trochę (strona 133 ostatni post ;-) ).
a pytałam o krem na słońce dla dzieci - jaki stosujecie, bo ja używam nivea kids (taki niebieski) a i tak mi się dzieci trochę przypiekły. Mimo że smarowałam je 5 razy w ciągu dnia. (pisałam to wszystko wyżej :-) )

a to szczepienie to jest w standardzie? nawet nie wiem czy Mikołaj je miał w Pl, ani czy tutaj jest.

powiecie pewnie że przesadzam, ale wkurzył mnie post mamstud na otwartym. Sama nie odzywa się wogóle już od baaaaaardzo dawna i teraz wali tekst "szkoda że nikt się nie odyzwa. już lepiej nie będzie".
Ku...rde, najbardziej mnie te dziewczyny właśnie wkurzają! które NIC nie napiszą, a nażekają że forum umiera. ...

łoo matko ale ja rozgarnięta jestem. Ja teraz kupiłam rossmana z filtrem 50.Powiem Ci,że ,ze pewnie posmaruje ze dwa tygodnie a pózniej już nie będę. Mam tak co roku. Na pierwsze słońce używam krem a pózniej daje sobie na luz. Mam takie wrażenie ,że dzieciaki się duszą pod tym kremem i bardziej pocą.
Szczepienie jestw standardzie dla 5 latków więc w Pl raczej nie miał bo by musiał miec w tamtym roku. Czy w UK jest ? Nie wiem.

Na otwarty nie zaglądam za często i nie widziałam ale już pędzę.

łoo matko ale ja rozgarnięta jestem. Ja teraz kupiłam rossmana z filtrem 50.Powiem Ci,że ,ze pewnie posmaruje ze dwa tygodnie a pózniej już nie będę. Mam tak co roku. Na pierwsze słońce używam krem a pózniej daje sobie na luz. Mam takie wrażenie ,że dzieciaki się duszą pod tym kremem i bardziej pocą.
Szczepienie jestw standardzie dla 5 latków więc w Pl raczej nie miał bo by musiał miec w tamtym roku. Czy w UK jest ? Nie wiem.

Na otwarty nie zaglądam za często i nie widziałam ale już pędzę.

Sztuczna pogadanka o wszystkim i o niczym.Jakoś mi się sentyment skończył dla nich. Agi za bardzo nie lubie a Mamstud podpadła jak nie staneła w mojej obronie

no to w Pl Mikołaj nie miał. a czy tutaj - nie wiem, sprawdzę. ja taka nierozgarnięta jestem.

mi też mamstud podpadła. też mi się nie chce tam gadać.

A gdzie Kasia?

no to w Pl Mikołaj nie miał. a czy tutaj - nie wiem, sprawdzę. ja taka nierozgarnięta jestem.

mi też mamstud podpadła. też mi się nie chce tam gadać.

A gdzie Kasia?

reklama
Do góry