reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
no więc wzrostowo 10 centyl wagowo oczywiście 3:confused: musiała się oczywiście naprodukować przy Wiktorce miałam to samo
co do stulejki to oczywiście ją ma:-(i powiedziała że raczej samemu się tego nie naciągnie i teraz wszystko zależy na jakiego lekarza trafię bo oczywiście dostałam skierowanie do chirurga dziecięcego.Jedni lekarze robią to ambulatoryjnie inni na 1 dniowy pobyt w szpitalu a jeszcze inni każą czekać.Od razu się zarejestrowałam i wizyta na 2.06

no to Monia, jeszcze raz. :-)

wszytskiego najlepszego dla ciebie - super mamo - i dla Tomcia, z okazji przetrwania dwóch pierwszych lat. :-)

Martuś,dziękuje bardzo za życzenia:tak:.Za te dzisiaj i za te dwa dni temu:-D.
Bosze ale tan czas pędzi do przodu.Dopiero co Tomi się urodził a tu już dwa lata zleciały:sorry:.Imprezka nam się udała. Pogoda dopisała. Rodzinka i goscie jeszcze balują a ja z dzieciakami wróciłam do domu. Tomek usnął o 22.50 po 5 minutach od wejścia do domu. Całą drogę wył w samochodzie bo nie chciał wracać.Tańczyć mu się chciało:-D.
Sławcio ma dzisiaj dzień kawalera bo został z towarzystwem:-D a ja wróciłam z chłopakami.
Mikołaj zadowolony bo przy okazji urodzin Tomuśka załapał się na prezenty dla siebie.Dodatkowo mają dzień dziecka bo pozwoliłam im spać ze mną w jednym łóżku:-D. Dobrze,że to łóżko sypialniane bo z moją nadwagą na zwykłym byśmy się nie upchali.

Napisze jak rodzinka się rozjedzie bo przy nich to za bardzo nie mam jak.

Napiszcie coś o swoich krasnoludkach:tak:. Jakoś tęskni mi się za opowieściami o nich
Martuś,jak tam Mi?
Kasiu,przygoda z Fifim:no:,aż mi ciarki przeszły. Komunia:szok:. Napisze następnym razem.
Spadam spać .Pa pa

reklama
Tomcio wszystkiego najlepszego moc buziaków -wczoraj mnie nie było ale pamiętałam:tak:
o Monia to balanga na całego była.Ja muszę coś wymyślić na dzień dziecka dla łobuzów

Do góry