reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

następnie Magda miała na 15 po obrazek ja na 16 więc żeby cokolwiek podali w między czasie powiedziałam żeby o 16 podali następne ciepłe danie i nie czekają na nas a jak my przyjdziemy to niech podadzą ten nieszczęsny tort o którym zapomnieli
Magda wróciła z kościoła 16 05 i teoretycznie danie powinno być podane ale oczywiście po co podali je 16-40

reklama
a jajgorsze z tego wszystkiego było to że w ogóle nie zmieniali talerzyków ani raz i tu już marka się przebrała

ja jestem spokojna więc zaciskałam zęby i czekałam do końca co by przy gościach afery nie robić ale mój S i Magda już nie czekali i było :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

goście zaczeli się rozchodzić i należało porozdawać ciasto i co my z Magdą musiałyśmy to same zrobić wejść za ladę wziąść swoje pojemniki i pobabrać się po łokcie w torcie i ciastach

słuchajcie przynieśli tort z zaplecza i znikli odwracamy się tort stoi a nikogo z obsługi nie ma wię wstałyśmy i zajełyśmy się krojeniem i rozdawanie po gościach

reklama
Do góry