reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Marta(córka Magdy-druga komunistka) na sam koniec rozwaliła sobie głowę i krew sikała na szczęście okazało się że to nic poważnego ale trochę strachu było aż się już przestaliśmy z nimi kłucić bo to nie było ważne

reklama
ale to jeszcze nie wszystko-jak teraz to piszę to się śmieję ale wtedy byłam wściekła dobra już piszę dalej

no więc zostało tego mase wię zaczeliśmy już wszysko pakowa ćmiędzy krwią a samochodami...
i Sebastian włożył Filipa do samochodu na fotelik ale go nie zapinał bo pakował i ten tak szalał że wypadł z tego samochodu główką na krawężnik
siniak na cole zaczoł rosnąć błyskawicznie szybko polecieli do baru po lód ten mi się zanosi od płaczu ja w szoku na całe szczęście nie leciała krew
jeszcze w domu wył a że w ten dzień nie spał i cały dzień latał to był zmęczony na max więc usną jak go tylko rozebrałam trochę się bałam ale na szczęście spał spokojnie i rano śliwa była mniejsza dzisiaj już tylko zdarte czoło zostało

nie wiem czy chce wam się czytać ta powieść
ale był jeden miły akcent komunii do takiego jednego (facet najstarszej siostry) którego zbyt dobrze nie znałam obdarzał mnie komplementami cały dzień:-)

Jutro napisze bo dzisiaj Tomi mi wchodzi na głowe.Nie śpi mały gad przesyła do zdjęcia buziaczki Wiktorynce.

reklama
Kasiu - dobrze że siedzę bo bym chyba upadła!!!!
Po pierwsze - ode mnie lokal by kasy nie zobaczył za taką obsługę!!!!!:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz wiesz co!!!!!, co oni do ... łaskę robią?????!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i że za cześnie przyszliście i dzieci im przeszkadzały i sami się obsługiwać musieliście??!!!!! raby boskie w głowie mi się to nie mieści!!!!! szkoda że wam zmywać nie kazali!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
od samego czytania mi ciśnienie skoczyło!!!!!! ty to masz nerwy!

i do tego dwie rozbite głowy???!!!! no po prostu ubaw po pachy miałaś. :dry::dry::baffled::baffled::baffled:

Do góry