reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

to mi Martuś zamieszałaś
czyli tak buty chce fiolet sukienka ecru i torebka szara jasna będzie pasować myślisz???

reklama
Kochana cieszę się że zdecydowałaś się na fioletowe buty. :-) :tak:
a reszte za chwilę...

a ja bym zdecydowała się na granatowe buty i szarą torebkę.Idę swoim tokiem myślenia.W przyszłym sezonie fiolet pójdzie pa pa a ja zostanę z prawie nowymi butami które nigdzie nie założę. Ja często nie zakładam takich butów bo nie mam gdzie. Granat jak dla mnie jest bezpieczniejszy.

Dobra buty są,torebka jest a teraz dodatki. Kasiu masz jakieś?

jutro jadę na zakupy
buty fiolet jakieś koraliki kolczyki *******niki fioletowe a torebki sobie muszę jeszcze pomacać ale raczej ecri

wkoncu znalazłam dzisiaj fryzjera,który obsługuję w niedzielę i w końcu Wiktorka nie zostanie na lodzie czyli polegać nie musi na moich umiejętnościach fryzjerskich:szok:

Moni komunia córki tylko raz a co sobie będę na buty żałować a że ślub przy okazji to założę na pewno 2 razy:-D

No w sumie to i racja. Ja ma czerwone na szpilce i leżą bo nigdzie ich nie mogę założyć.Dzisiaj żałuje ,że nie kupiłam w innym kolorze bo są fajne i przy jakieś niedzieli mogłabym w nich wyskoczyć do kościółka. No w czerwonych raczej nie pójde bo by padli ludziska.

Fryzjer w maju to u nas bez łaski. Wiadomo ,że są komunie. Ostatnio nawet w niedziele wielkanocna był otwarty dla stałych klientek

dodatki to Martuś Ci zapoda bo wydaje mi się,że już coś wyszukała.

Wiecie co? Zajrzałam dziś na majówki i zobaczyłam życzenia dla Majki i Szymonka to zastanowiłam się co to za Szymonek. Chwile mi zajęło żeby sobie uzmysłowić czyj to bejbik.

reklama
Do góry