reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Monia co do karmienia, to ja nie wiem czy tu tak "przymuszają". bo ja sama chcę karmić, więc nikt mnie nie przymusza. :-p

u nas 3.04 jest dzień matki, tak wogóle...

a potem jeszcze urodziny M.

a kasy nie ma... :-(

reklama
Jestem Martulka ale nie mam weny jak to się ładnie pisze.....
Filip śpi Wiktorka idzie ze szkoły ,zaraz zjemy obiadek...
a najlepiej podoba mi się ksywka"Mała Mi" ha ha

Ostatnio słyszałam takie imię MIA strasznie mi się spodobało
Martuś a jakie typy wam po głowach chodzą??/

ej nie dajcie spokój - Mia... sorry, ale dla mnie...

a tak w ogóle to hallo!

to ja pytałam o karmienie. to, że Ty chcesz to o.k. ale ciekawi mnie czy u was też jest takie parcie na naturalne karmienie jak w PL...

u mnie w lokalnej gazecie są zdjęcia nowonarodzonych dzieci z imieniem i nazwiskiem. I ostatnio była właśnie Mia Bem... Fatalnie jak dla mnie. I nie wiem czy Kasiu pamiętasz taką kobietę, która pisała z nami na forum na początku, potem była też na zamkniętym - Isabell - i ona właśnie dała córeczce na imię Mia. Ale ta Isabell nie była jak dla mnie zbyt mądra...

reklama
Do góry