reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
czy któraś z Was mogłaby powiedzieć Madzi, żeby przestała jątrzyć, bo to nie fajne już! Ja jej mogę odpowiedzieć, ale znowu draka z tego będzie. a po prostu rzygać mi się tym chce.

Witam.
Ale mam dziś zalatany dzień.
Byłam z młodym u fryzjera,ale się bałam co by za dużo mu nie zciachała ha ha.Siedział grzecznie,uszy całe..
Marzenko olej ja ..po co one w ogóle się tłumaczą...nie było ich i kropka....

Ja się nie odzywam bo nie pisze na otwartym i póki co nie mam zamiar tam napisać ani jednego posta. Dla mnie otwarty już się skończył i zaglądam tam dopiero jak Wy skomentujecie jakiś post . Jakoś nie mam z Madzią jakiegoś kontaktu, z Andzią to już w ogóle a Mama Niki...... dla samej MNki nie chce mi się ciągnąć tematu z resztą

Ja się nie stosuje.Na obiad : ziemniaki, kotlet z piersi , mizeria ,czerwone buraczki.Jutro mam zamiar usmażyć rybę. W sumie mogłam dzisiaj.

reklama
oj moni jak Ty masz już przeczucie to musi cos w tym być...byłam pewna że do konca tyg. na zobaczymy

Do góry