reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

otóż powiem Wam
wyczytałam gdzieś na jakimś pewnie "mądrym" forum, że przysiady mogą pomóc ...więc po 3 maja myślę sobie co mi szkodzi... a ze brzuchol ciężki to trzymając się jedna ręką komody ćwiczyłam te przysiady około 15 sztuk wieczorem, po 2 dniu owych ćwiczeń zaczeły odchodzic wody bez bóli.....co mnie bardzo cieszyło, niestety zbyt wczesne odejście wód wiązało się z przyplątaniem sie paskudztwa do Filipa i przez 6 dni musiał brać antybiotyk....Więc nie polecam,choc nie wiem czy to miało konkretny skutek na owe wody i tak nie powinnam tego próbować...

reklama
przysiadów to mi się nawet nie chce.... :-p

Maja dziś pzrechodzi samą siebie.
Niestety wpływ teściowej będzie duży - bo teściowa nie używa słowa "nie" i prawie na wszytsko pozwala i jeszcze jak tylko Maja płacze, pisczy czy marudzi, to od razu leci do niej ją utulić!! :dry:

no - kiepsko to wygląda...

a teściowa dopiero przyjechała - jeszce 19 dni!
także Kasiu - obawiam sie że dłużej niż 2 tygodnie będe sie potem bujać... :dry:

Nie rozumie,ze jej krzywdę robi:angry::angry:.Ona pojedzie a doprowadzenie dziecka do starych nawyków będzie ciężkie i dziecko będzie cierpieć.

reklama
Do góry