reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

i u mnie pobudka o 6.20 ale za to przed 1 już uśnie
Martuś biedna Ty aby do czwartku potem dadzą i będzie git musi być

reklama
no hej,

dzieci chcą dziś dostać w skórę... :dry:

Monia - PODOBNO można tutaj dostać jakieś tabletki do włożenia w "wiadome miejsce", ale wiesz nigdy nie potzrebowałam więc jak jest naprawdę - nie wiem - dowiem się w czwartek.

boże ale mam dziś potworny ból zatok. :-( normlanie jakby mi miało rozsadzić nasadę nosa. okropne :no::no:

U nas też dają środki dowcipne ale w szpitalu pod kontrolą położnej.Ja bym miała stracha sama wziąć bo nie wiadomo jak to się może skończyć.

Kasiu,my wstaliśmy raniutko ale dopiero skończyłam sprzątać.Jakieś słabe ma dzisiaj ruchy.Prasowanie muszę uskutecznić bo od piątku tylko piorę i piorę.

oo Monia, ja też mam prasowanie...
a wogóle to twoja wina - ty nie trzymałaś kciuków żeby było szybciej tylko od początku "życzyłaś" mi żeby był kwiecień.... także obwiniam ciebie za taki stan rzeczy....

reklama
Do góry