reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
hallo! żyję, ale co to za życie... jestem padnięta! idę patrzeć na jakiś film, bo mi się nawet klikać nie che. napisałam sms do Marty, ale zero odzewu. logowała się dziś po 17.00. pa!

hej,
wybaczcie że się nie dozywałam.. :-(

wszytsko w porządku, nadal 2w1.
Całą noc od 24 do 6 rano miałam skórcze (mocne), ale już nawet do szpitala nie pojechałam - po tych dwóch wcześniejszych razach, no i rano wszytsko ucichło. :-(

Martuś, Martuś - nie martw się! to już na prawdę ostatnie chwile. Najdalej za kilka dni maleństwo "M" będzie na tym świecie!

a co do spotaknia na zamkniętym to przyznam, że poczułam się urażona słowami naszej ex moderatorki - Agnieszki M., że zapowiada się świetna ekipa. Świetna? czyli, ze bez nas... ja to tak odebrałam.

a jakaś data tego spotkania jest? może mnie Malgoss zaprosi - bo kontakt ze mną utrzymuje. :-)

A Agnieszka M. jak w końcu jedzie? mążulek się zgodził??

a widzę że andzia czyta ogólny - jeden dzień mnie nie ma - i od razu nie przeszło to niezauważone...

reklama
Witam mój czortek znowu od 6 buszuje...
Martuś a kto ciebie by nie zauważył..
a termin spotkania na 29 lipiec ...jedziesz????

Do góry