reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Martuś rozumiem o czym piszesz niedawno borykałam się jak to delikatnie powiedzieć z "dołkiem" co rano nie chciało mi się wstawać nie chciało mi się z nikim gadać w ogóle nic mi się nie chciało,aż czasem moje myśli mnie przerażały...moje małżeństwo też na tym ucierpiało,nikt nie umiał mnie wesprzeć teraz jest trochę lepiej...choć nadal brakuje mi rozmów takich szczerych z kimś kto by mnie zrozumiał ...puki co muszę sobie radzić sama ....Mam nadzieję że choć ty masz wielkie wsparcie w swoim M.
Pamiętaj jak coś pisz,pisz,pisz jestem myślami z tobą...

Marzenko imię nie jest pewne.
dzięki za słowa otuchy.

a co do Joli, to czasem z nią piszę.

Martuś denerwuje mnie właśnie takie f..... co niektórych,jak dzieci w piaskownicy
zaraz to usunę hahah

no wiem, Kasiu, tym bardziej że akurat na Joli posty ZAWSZE dziewczyny (my) odpisujemy. więc trochę tego nie rozumiem....

ach jedn awielką piaskownicę mamy!
Kasiu domyślam się, że celowo to napisałaś. ja celowo napisałam tą odpowiedź. większość pomorzanek+aga km sobie poczytają i potem na gg będą komentować, i dobrze! ale przede wszystkim dobrze, że my możemy sobie takie niby uszczypliwości popisać i się nie fochamy bo wiemy o co kaman!

reklama
szczerze powiem, ze nie wiem czy Joli odpisywalam czy nie... powiem Wam jedno - ja w tym forum szukam przede wszystkim odskoczni. ja chcę poplotkować, poopowiadać o głupotach i pierdołach. a niektóre piszą tak strasznie poważnie. i ja czasmi nie wiem co komu odpowiedzieć, co poradzić. zresztą czasmi wolałam się na poważne tematy nie wypowiadać, bo zaraz superconfi i dochtórka miły inne zdanie, a aga km im wtórowała! więc po co coś pisać. wolałam się zamknąć i o głupotach sobie pisać.

Do góry