Witam!
Trochę mi głupio po tak długiej przerwie pisać. Mam nadzieję, że zrozumiecie mnie. Pisałam na wizytowym, że muszę na jakiś czas wyłączyć się. Jednak cały czas do Was zaglądałam.
Dziękuję, że o mnie pamiętałyście:
Magda z UK, anncka, ewelinka, Jagoda BUZIAK :*
Wszystko przez te przypuszczenia lekarzy, ale wśród nich nic pewnego
Momentami zaciskałam zęby ze złości, a potem chodziłam załamana i wymyślałam głupoty!!!
Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło!
Nasza CÓRECZKA rozwija się dobrze. Nawet podgoniła ostatnio i prawie zrównała się z terminem wyliczonym z OM i tak ważnym dla mojego gina
Od ostatniego USG, 22 lipca byliśmy jeszcze dwa razy, co dwa tygodnie. Ostatnie było wczoraj z pozytywnym wynikiem. Także, wielkie UFFFF :-) Szczegóły opiszę na wątku wizytowym.
Chciałabym złożyć zaległe życzenia dla wszystkich mamuś grudniowych, które w minionym czasie świętowały!
Ja też w czasie nieobecności na BB skończyłam 30 (jak niektóre z Was) i jakoś nie jest mi z tym źle. Nie czuję się staro
Człowiek ma tyle lat, na ile się czuje
A w temacie odpowiedniego wieku na rodzenie dzieci powiem tylko tyle, że takie czasy nas dopadły, że czasem człowiek nawet by chciał, ale musi kierować się rozsądkiem. Czasem natura robi nam na przekór... Ze względów biologicznych może i dobrze rodzić dzieci wcześnie, ale.... to nie jest przymus!
Serdecznie Was pozdrawiam!
Postaram się jakoś taktownie wbić w dyskusję i bywać tu częściej.