reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Tabelka zrobiona, rzućcie okiem i dajcie znać czy może być. Czekam na pozostałe mamy :)

Ja od dziś słomiana wdowa. Cały dzień spędziłam z N u mamy. Dziś mega boli mnie kręgosłup, ruchy są ale rzadkie. Ogólnie po nic nie robieniu nie mam siły.

Ostatnia edycja:
reklama
jopal - no to super, że synek tak expresowo załapał siusianie do kibelka ;) gratulacje!

annte - u mnie tez przez ostatnie dni mały jakby mniej daje o sobie znać.
A tabelka fajna :) Nie za dużo danych i jest fajne porównanie płci :)

Ja lecę się wykąpać i spać. Jutro powrót do pracy po urlopie. Ojj, będzie ciężko.

Miłej nocki.

Witajcie,
zgodnie z przewidywaniami, ciężko było rano... ale nie tyle wstać, co się zebrać. Wypadłam z rytmu i wszystko trwało dziś blisko 2 razy dłużej...
Po 3 tyg wracam do pracy, z lekkimi obawami, co zastanę... Z tego co kojarzę, 1/3 biura jest teraz na urlopie, więc pewnie będzie ciekawie :)
Życzę Wam Dziewczyny udanego dnia i 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Witajcie!

Estranea- no co za Twój Mężuś niedobry brzuszka nie dotyka! Musisz mu Kochana dać reprymendę, przecież to takie piękne momenty. Mam nadzieję, że się poprawi!

Jopal-
braaawo dla Edzia! Ale masz już dużego i dzielnego synka.

Annte- dzięki za zrobienie tabelki!

Zanag- jak pięknie, że Piotruś taki aktywny!

Agrafka
- Kochana zbieramy siły na kolejny cały tydzień!

A ja słuchajcie już nie mogę znieść upałów, kiszę się w domu pod wiatrakiem, jestem nie do życia. A tu na cały tydzień zapowiadają dalej upały nad morzem, Boże daj mi siły...

Widzę że nie tylko ja chce chłodku :)
Witam

ja dziś mam wizytę u gina ,taką zwykłą , pewnie dostane skierowania na badania i na usg , zobaczymy jestem na 12:45 więc trochę czasu jeszcze mam

anula- ja już też mam dość, jak zawsze czekałam na lato, tak teraz marzę o późnej jesieni
anette- super tabelka, na razie wygrywają siurki :-D
A ja wstałam dziś z Damianem o 9:30 :-D rekord pobity, dziś nie jest za upalnie, jest rak szarówa na dworze i może z 23 C
Miłego dnia :)

Hej dziewczynki wszystkie narzekacie na upały, a ja się normalnie czuję jak ryba w wodzie wszyscy mnie podziwiają, że tak fikam, sama się dziwię, w poprzednich ciążach juz bym dawno padła. A ciśnienie moje to po prostu szok wczoraj 120/50 takiego niskiego to jak od lat nie miałam, a wpierszej ciąży to wogóle gestozę miałam i mega skoki cisnienia także teraz to normalnie rewelka.:-D Jestem zachwycona takim stanem rzeczy;-).

Dzisiaj wsuwam swojskie małosolne mniami pycha.

wiecie co napisałam do miisi żeby się do nas odezwala, widziałam że się loguje więc może napisze.

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja od rana w robocie, ciężko.... Noc prawie nieprzespana - z powodu upałów i chyba za dużo w podświadomości myśli o przedszkolu i pracy. Do tego Kuba 2 razy się obudził.

agrafka - ale Wam dobrze, tak długo śpicie :)

jopal - super, ze się tak dobrze czujesz. Mi od zeszłego tyg. upały dają się we znaki, ale nie jakoś szczególnie. Daję radę :)

I wiecie co, dziś zamówiłam na allegro kombinezonik dla maluszka na zimę. Używka za 15 zł +przesyłka :)
W weekend naszła mnie wielka ochota na kupowanie ciuszków.

Estranea jakbym wiedziała, że to dziewuszka to bym poszalała zakupowa ale dla chłopca komlpetnie nie odczuwam potrzeby, wszystkiego nadmiar:-). M.in. dlatego marzę o dziewczynce bo wszystko będę mogła przeżywać od nowa ale niestety ciągle muszę czekać.
My kombinezonik też mamy z lumpka siocha mi dla Edka kupiła za 5 zł, a że było dość ciepło (marzec) to nawet go nie ubrał, więc teraz będzie jak znalazł, w grudniu bez kombinezonu nie da rady a nowe to ceny masakryczne.

reklama
Cześć ;-)

Estranea dla meza należy się kopniak w tylek za brak zainteresowania brzuszkiem. Moj Adas szaleje :-) glaska, caluje, gada, slucha :-D

Anula ja tez mam problem z upalami... modle się o trochę deszczu...

eli kciuki za wizyte ;-)

Agrafka śpij jak synek daje ;-) ja tez dobrze śpię mimo latania w nocy na siusiu i upałów.

jopal ja pisalam do Misi jakiś czas temu smsa ale nie dostalam żadnej odpowiedzi...

Do góry