Cześć dziewczyny
Dziękuję za troskę i pamięć o nas;-)
U mnie dzień zaczął się dość dobrze. Nelly bez temperatury, zjadła ładnie śniadanie, więc ucieszyłam się,że ma się ku lepszemu. Odstawiłam ją z Marcelem do koleżanki, a sama pojechałam z Niką do dermatologa. Po drodze zakupy, wizyta w urzędzie miasta, no i do domu. Wracamy, a Nika mówi,że głowa ją boli. No i bachhh.....39 stopni gorączki
Tylko patrzeć jak Marcel złapie... I może będę nudna, ale ból głowy powrócił
Na prawdę nie wiem jak sobie mam radzić z domem i dziećmi cały dzień, kiedy łeb mi pęka, aż mi nie dobrze
W środę mamy ostatni dzień roku szkolnego i wyjdzie w końcu na to,że sama pojadę z upominkiem dla nauczycieli....ehhh.... Mam chociaż nadzieję,że u Was dzień mija lepiej.
Mysza i jak tam? Już po wizycie? Koniecznie daj znać
Gabi nie martw się na zapas;-) Takie bóle wcale nie muszą oznaczać nic złego. Powiedz lekarzowi na wizycie i za pewne wszystko sprawdzi. Uwierz,że setki razy szyjka macicy skraca się bezobjawowo, a przecież nikt nie będzie non top do lekarza biegał
Dusienka już dziś życzę Ci powodzenia w przeprowadzce. Myśmy się przeprowadzali chyba za każdym razem gdy byłam w ciąży na różnych jej etapach. Źle nie było, ale nie znoszę
Jeśli zdobędziesz jakieś info odnośnie tych migdałków, to będę wdzięczna bardzo. Muszę się dowiedzieć jak najwięcej
Estranea ja bym też pojechała na noc. Moje dzieci zazwyczaj wtedy śpią większą część podróży. Na pewno łatwiej niż w dzień, zwłaszcza jak Kuba ma chorobę lokomocyjną.Powiem Ci,że znam takie dzieci, co im się brudzić nie wolno...I efekt jest taki,że załóżmy przyjdą do nas, siedzimy na ogrodzie. Moje dzieci biegają, tarzają się w trawie, jedzą lody i czereśnie wycierając wszystko w brudne koszulki, a ja pije kawę
Znajomi oboje biegają za swoją pociechą, wycierając jej co chwila rączki i buzię i zwracają uwagę,żeby czasem nie wchodziła na ślizgawkę, czy huśtawkę, bo upadnie/ubrudzi się...efekt? Rozmawiać się z nimi nie da, bo nie są w stanie skupić się na rozmowie
I nie piszę tego po to, by Ci pokazać jaka super ze mnie mama (ooo nie
), ale po to byś wiedziała,że synek i tak wyrośnie na kulturalnego chłopca (bo widze jak jest u mnie, kiedy trzeba kulturka), a Ty ze stoickim spokojem będziesz mogła spędzać czas :-) Ale to trzeba w sobie właśnie wyrobić, nie wkurzać się, nie niecierpliwić. Nie jest to łatwe, ja wiem. Mi też nie przyszło od razu. Chyba dopiero przy II dziecku odpuściłam i uwierz,że jestem o wiele spokojniejsza ;-)
Jagódka bez sensu z tą obroną
Szkoda,że Cię tak będą trzymać...ehhhh...miałabyś już za sobą
Postaraj się jednak nie myśleć o tym do września
Olushia prasowanie nie zając, nie ucieknie
Leż, delektuj się chwilą i olej co się da. Jak nie teraz, to kiedy? :-)
Oomamba a no niestety....zawsze coś. A jak ma się trójkę, to zaraz szpital w domu
Jak mi łeb nie eksploduje, to dam radę;-) Z tym twardnieniem brzucha po orgazmie, to miałam tak teraz na początku i pod koniec poprzedniej ciąży. Zakazu sexu nie było
Eli zdrówka życzę dla Twoich rodziców!!!
Niech szybko wracają do formy
Malgonia witam i zapraszam do wspólnych dyskusji :-) Oczywiście kciuki mocno trzymam za Was;-)
Zanag odpoczywaj ile możesz ;-) Ja chyba pójdę do męża po L4
No nie daję rady, a dzieci ciągle coś chcą...ehhhh.....Obyś szybko pożegnała ten ból głowy!
Qraa ja co prawda rodziłam tylko przez cc, ale wydaje mi się,że te filmiki w sieci itp są dużo mocniejsze niż jest na prawdę ;-) Mój mąż uważa,że cc na żywo, to lajcik. W sieci widział mocniejsze filmy i w sumie był rozczarowany,że widział tak mało
Może przy naturalnym jest inaczej.
Śliwka węgierka witaj :-) Rozgość się i pisz tu z nami
Słonko hybrydy i tipsy w ciąży powinny się trzymać dobrze. Jak się nie trzymają, to są źle zrobione
Evi ja odnośnie kręgosłupa polecam jednak lekarza. Przy stanach zapalnych nie wolno robić masażów, bo roznosisz to jeszcze bardziej. Podstawa, to diagnoza lekarza. W ciąży trudna, bo nikt nie zrobi rtg, ale tez dobry rehabilitant nie podejmie się rehabilitacji bez diagnozy. Trzymaj się i uważaj na siebie
A tekst męża dobry
Annte powodzenia na wizycie!!! Czekam na wieści i trzymam kciuki :-)
Mitemil Ty też chyba dziś wizytujesz, więc kciukasy trzymam i szybko pisz co i jak
Ok. Tyle póki co. Nie ma zmiłuj...idę obiad szykować. Dziś kurczak w cieście francuskim