reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

MAGDA Z UK co Ty masz z ta głową?! Obciąć trzeba, to przestanie boleć.
Rany masz faktycznie (za przeproszeniem) przesrane! A może i Ciebie bierze jakaś infekcja? Może stąd bóle takie uporczywe?
No TFU-TFU oby całą resztą nie zaraziła się tą anginą. Z całym szacunkiem, akurat tego teraz Ci trzeba.

Ja ostatnio najarałam się na te Latte Machiato i tak jakoś mi weszło w nawyk, że robię codziennie. Dziś wypiłam i pół dnia czułam efekt zbyt mocnej kawy! Ble.... Tez trochę czuje, ze mam głowę :/
Za to idziemy zamoczyc dziś tyłki. Idziemy nad takie miejscowe jeziorko, ale chyba nie wejdę tam bez butów... Nie nawiedzę wchodzić Do wody, jak nie widzę co mam pod nogami!!!!

reklama
Annte - my się znamy z wątku "starania po straconej ciąży". Nie zaglądasz już tam, a my wiemy, mamy swoich szpiegów, że spodziewasz się bliźniąt i bardzo Ci gratulujemy. Zajrzyj tam, na pewno dziewczyny się ucieszą i wirtualnie uściskają. A już znasz na pewno płeć, to kogo się spodziewasz?
Dziewczyny uważajcie z tym słońcem w ciąży. Wyskakują paskudne brązowe plamy i nie da się już ich usunąć. Ja unikam jak mogę, ale całkowicie nie da się i już mam sporo "piegów" na buzi.

Czy Wy już kompletujecie wyprawkę, kupujecie wózki, urządzacie pokoiki? Czy to już czas? Na pewno czas na rozglądanie się, żeby wybrać coś odpowiedniego. Macie jakieś typy, coś co szczególnie polecacie (jaki wózek wybrac, gdzie kupić ubranka, pomysły na pokoiki) ? Czy może jest jakiś specjalny wątek, do którego zaglądacie w związku z tym? Ja powiem szczerze nie mam zielonego pojęcia gdzie co kupić i w ogóle co wybrać z tysiąca ofert. Liczę na Waszą pomoc. Na razie mam tylko listę wyprawkową , która mnie przeraża.

Malgonia mnie jest bardzo przykro z tego powodu bo nie zamierzam nic kupować, jakieś pojedyncze pierdólki, ale bardzo Ci zazdroszcze bo to super sprawa tak planować, robić listy, siedzieć na allegro całymi dniami, czytać opinie o wozkach, fotelikach ehhh wspominam to z wielkim sentymentem...:)

no ja te jestem zaa :) bo tyle tych wózków, fotelików że głowa boli aa myślę ze doświadczone mamusiki podpowiedzą co warto nabyć i na co zwrócić uwagę :)

Dziewczyny od paru dni mam lekkie pieczenie, lekkie swędzenie w miejscach intymnych nie wiem czy to przez tą luteine ?? Miałyscie tak czy to jakas infekcja?? :((( kurde już nie mogę się doczekać środy żeby o wszystkim powiedzieć na wizycie i sobie ulżyć...

Oomamba nie smutaj się ;-) Mamy które już mają pociechy zawsze mogą coś doradzić, służyć opinią. To tez jest bardzo potrzebne :-) Ja sama nie wiele muszę kupić. Prędzej coś dla kaprysu niż z potrzeby, ale i tak chętnie pobędę w temacie z dziewczynami ;-)

Mi tez podoba sie pomysl watku z wyprawkami:) w zasadzie wozek mam a gondola nie uzywana nawet z kartonu nie wyjeta bo kupilam go jak corka miala juz z 7 miesiecy ubranka przejrzalam wszystko to duzo rzeczy odrzucilam gdyz cora byla majowa i widze ze oddalam komus wszystkoe ubranka new born i te pierwsze rozm takze tych kupie a reszta to w praniu wyjdzie :-)

Olushia ja podczas seksu ostatnio poczulam takie pieczenie i tez mysle czy to nie znow jakas infekcja a moze zbytnio zaszalal z M hehe :)

reklama
hej dziewczyny:-)
jestem tak zmeczanoa tym wczesnym wstawaniem dzisiaj ,ze nie mam nawet sil by poczytac co u Was..przepraszam Kochane ale nie dam rady. Bylam dzis upuscic troszke krwi i siusiu i musialam wstac juz o 5tej by dojechac do szpitala w Poznaniu bo tam mam zlecenia.

jestem juz po meczacym weekendzie,na rocznicy bylo super,ale wiekszosc czasu siedzialam przy stole i jadlam hihi troche potanczylam ale raczej wolne i w domku zladowalam ok 3ej w nocy a wczoraj mielismy domowa powtorke u tesciow heh jak ja sie ciesze ze skonczyl sie ten week:-)
Zaczelam juz pakowanie nad morze bo w koncu juz w srode jedziemy,juz doczekac sie nie moge.
no i najwazniejsze w srode tez mam wizyte na 10rano ,ciekawe czy zrobi mi usg...ale tak zauwazylam ze w tym tyg to rzadko lek robia.

Lece zaraz pod prysznic i moze troszke sie lepiej poczuje to Was nadrobie.
Buziaki:-)

Do góry