reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jeśli chodzi o rozmiar buta to mi się nie zmienił po ciąży. Ale te w których chodziłam w III trym. to się rozciągnęły i jak włożyłam je parę miesięcy po porodzie to miałam wrażenie że jakiś słoń w nich chodził :p

A ja dziś "zgrzeszyłam" i zjadłam trochę wędzonego łososia. Już od miesiąca za mną chodził ten smak, a dziś byłam u mamy i wystawiła na kolację łososia...ehh, nie mogłam się oprzeć.

Cypryda- zazdposzcze kondycji wlosow i paznokci! Mi paznokcie łamią się dwa razy szybciej a włosy w ogóle ze mną nie współpracują :(
Miisia a Ty nie chcesz znać prędzej płci? :) dopiero przy porodzie niespodziankę? :) P.S. też chciałabym chłopca :)

Ja swoje zdjęcie wrzuce dopiero w poniedziałek albo wtorek bo mam teraz weekendowy maraton nocek i w dzień odsypiam 12sto godzinną pracę ;)

Abby ja chce znac i to nawet jak najszybciej ale na usg nie ma do końca pewnosci. Wiec dopiero przy porodzie zobacze ze to na 100% dana płeć :)

reklama
Hej Kochane:-)

Mało mnie dziś tutaj, ale pogoda była tak piękna, że cały dzień szalałam z dziećmi na ogrodzie:-p Aż żal było nie skorzystać z takiego dnia. Za to dzieci popadały jak muchy :happy2:

Wrzuciłam fotki na wątek ze zdjęciami, bo faktycznie, fajnie jest jak się wie, z kim rozmawiamy:happy2:

Estranea
łoooo matko, kawałek łososia i od razu zgrzeszyłaś? :-D Śpij spokojnie i daj sobie spokój....gorsze grzechy można w ciąży popełniać:cool2:

Agrafko fajna akcja z mężem:-p I nie mów,że Ci się nie podobało:-)

Misia mam nadzieję,że już masz się dużo lepiej. Oby jutro dobre samopoczucie dopisało:tak:

Czarna
mi się nigdy po ciąży rozm buta nie zmieniał, ale to dobrze, bo jakby mi tak stopa miała rosnąć co poród, to.........:szok::-D

Mitemil poprawy samopoczucia życzę i zdróweczka dla córeczki!:tak:

Ewelinka, Annte
Was już tylko ściskam i pozdrawiam i spadam do łóżka, bom ledwo żywa:happy2:

Do góry