reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jeśli chodzi o rozmiar buta to mi się nie zmienił po ciąży. Ale te w których chodziłam w III trym. to się rozciągnęły i jak włożyłam je parę miesięcy po porodzie to miałam wrażenie że jakiś słoń w nich chodził :p

A ja dziś "zgrzeszyłam" i zjadłam trochę wędzonego łososia. Już od miesiąca za mną chodził ten smak, a dziś byłam u mamy i wystawiła na kolację łososia...ehh, nie mogłam się oprzeć.

Cypryda- zazdposzcze kondycji wlosow i paznokci! Mi paznokcie łamią się dwa razy szybciej a włosy w ogóle ze mną nie współpracują :(
Miisia a Ty nie chcesz znać prędzej płci? :) dopiero przy porodzie niespodziankę? :) P.S. też chciałabym chłopca :)

Ja swoje zdjęcie wrzuce dopiero w poniedziałek albo wtorek bo mam teraz weekendowy maraton nocek i w dzień odsypiam 12sto godzinną pracę ;)

Abby ja chce znac i to nawet jak najszybciej ale na usg nie ma do końca pewnosci. Wiec dopiero przy porodzie zobacze ze to na 100% dana płeć :)

reklama
Hej Kochane:-)

Mało mnie dziś tutaj, ale pogoda była tak piękna, że cały dzień szalałam z dziećmi na ogrodzie:-p Aż żal było nie skorzystać z takiego dnia. Za to dzieci popadały jak muchy :happy2:

Wrzuciłam fotki na wątek ze zdjęciami, bo faktycznie, fajnie jest jak się wie, z kim rozmawiamy:happy2:

Estranea
łoooo matko, kawałek łososia i od razu zgrzeszyłaś? :-D Śpij spokojnie i daj sobie spokój....gorsze grzechy można w ciąży popełniać:cool2:

Agrafko fajna akcja z mężem:-p I nie mów,że Ci się nie podobało:-)

Misia mam nadzieję,że już masz się dużo lepiej. Oby jutro dobre samopoczucie dopisało:tak:

Czarna
mi się nigdy po ciąży rozm buta nie zmieniał, ale to dobrze, bo jakby mi tak stopa miała rosnąć co poród, to.........:szok::-D

Mitemil poprawy samopoczucia życzę i zdróweczka dla córeczki!:tak:

Ewelinka, Annte
Was już tylko ściskam i pozdrawiam i spadam do łóżka, bom ledwo żywa:happy2:

Do góry