reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Cześć dziewczynki. Podczytuje Was na ile mam sił. Nadal mam wymioty i migrenowe bóle głowy. Do tego córka przyszła zakatarzona z przedszkola. Ja do końca pierwszego trymestru mam zakaz seksu, choć u nas to dla mnie większa kara jak dla mojego męża :tak::-D

reklama
A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki :) zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy :) fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic :)
Pasowalo by jeszcze szpilki kupic ale teraz po co heh
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/

Ostatnia edycja:
A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki :) zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy :) fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic :)
Pasowalo by jeszcze szpilki kupic ale teraz po co heh
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/
Ja też , żadne nie pasują na mnie sprzed ciaży..

Właśnie nigdy nie dowiedziałam się jak to działa, ale nieźle się wkurzyłam , bo miałam kilka par ulubionych butów i klapa

Hej . Przepraszam ze dzisiaj slabo sie udzielam ale ledwo zyje. Spalabym caly czas najchetniej a glowa boli jak po jakiejs niezlej imprezie. :( maaasakra.
Ja bym chciala tak do kosmetyczki pojsc ale jednak wolę siedziec w domu i sama to zrobic :) i tak moj małż zabrania mi sie malowac, robic wlosow bo mowi ze mi to nie potrzebne. Aaa tam gadanie. ;)

miisia- mi też tak gada, a za dżagami się oglądają cwaniaczki jedne :-D Ja mu mówie, ok będę łazic 2 tyg w tych samych dresach, bez makijażu, tłuste włosy i ciekawe , czy by Ci tak to odpowiadało :-D

Pożarłam garnek budyniu malinowego, ale mi dobrze :-)

Mi powiedział ze na slub nie moge sie umalowac ;) haha, ale uwazal ze mialam cudowna suknie co dziwne bo mamy inne gusta. ;)
Moj sie nie oglada . Raz sprobowal zrobilam mu awanture i przestal. Teraz jak widzi jakiej dzagi to od razu mowi ze dziekuje ze tak nie wygladam ;)

reklama
Mój też się przy mnie nie ogląda i nieznosi takich plastikowych.

Kiedy założymy wątek z fotkami naszymi, fajnie by było się zobaczyć nawzajem :-)

Do góry