reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Cześć dziewczynki. Podczytuje Was na ile mam sił. Nadal mam wymioty i migrenowe bóle głowy. Do tego córka przyszła zakatarzona z przedszkola. Ja do końca pierwszego trymestru mam zakaz seksu, choć u nas to dla mnie większa kara jak dla mojego męża :tak::-D

reklama
A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki :) zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy :) fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic :)
Pasowalo by jeszcze szpilki kupic ale teraz po co heh
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/

Ostatnia edycja:
A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki :) zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy :) fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic :)
Pasowalo by jeszcze szpilki kupic ale teraz po co heh
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/
Ja też , żadne nie pasują na mnie sprzed ciaży..

Właśnie nigdy nie dowiedziałam się jak to działa, ale nieźle się wkurzyłam , bo miałam kilka par ulubionych butów i klapa

Hej . Przepraszam ze dzisiaj slabo sie udzielam ale ledwo zyje. Spalabym caly czas najchetniej a glowa boli jak po jakiejs niezlej imprezie. :( maaasakra.
Ja bym chciala tak do kosmetyczki pojsc ale jednak wolę siedziec w domu i sama to zrobic :) i tak moj małż zabrania mi sie malowac, robic wlosow bo mowi ze mi to nie potrzebne. Aaa tam gadanie. ;)

miisia- mi też tak gada, a za dżagami się oglądają cwaniaczki jedne :-D Ja mu mówie, ok będę łazic 2 tyg w tych samych dresach, bez makijażu, tłuste włosy i ciekawe , czy by Ci tak to odpowiadało :-D

Pożarłam garnek budyniu malinowego, ale mi dobrze :-)

Mi powiedział ze na slub nie moge sie umalowac ;) haha, ale uwazal ze mialam cudowna suknie co dziwne bo mamy inne gusta. ;)
Moj sie nie oglada . Raz sprobowal zrobilam mu awanture i przestal. Teraz jak widzi jakiej dzagi to od razu mowi ze dziekuje ze tak nie wygladam ;)

reklama
Mój też się przy mnie nie ogląda i nieznosi takich plastikowych.

Kiedy założymy wątek z fotkami naszymi, fajnie by było się zobaczyć nawzajem :-)

Do góry