Cześć dziewczynki. Podczytuje Was na ile mam sił. Nadal mam wymioty i migrenowe bóle głowy. Do tego córka przyszła zakatarzona z przedszkola. Ja do końca pierwszego trymestru mam zakaz seksu, choć u nas to dla mnie większa kara jak dla mojego męża
reklama
czarna2532
Fanka BB :)
A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic
Pasowalo by jeszcze szpilki kupic ale teraz po co heh
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/
Jak u Was bylo? Ja po porodzie wszystkie buty musialam wymienic na 0.5 rozm wieksze! I tak juz mam do tej pory mam nadzieje ze znow tak nie bedzie :/
Ostatnia edycja:
Ja też , żadne nie pasują na mnie sprzed ciaży..A ja zrobilam sobie przyjemnosc i poszlam do kosmetyczki zrobila mi ladnie brwi i henne na rzesy fajnie tak czasem dla siebie cos zrobic
czarna2532
Fanka BB :)
Dziwne co? Moj maz to sie dziwi jak mogla mi noga urosnac :/ nie przezyje kolejnej wymiany butow :/
Hej . Przepraszam ze dzisiaj slabo sie udzielam ale ledwo zyje. Spalabym caly czas najchetniej a glowa boli jak po jakiejs niezlej imprezie. maaasakra.
Ja bym chciala tak do kosmetyczki pojsc ale jednak wolę siedziec w domu i sama to zrobic i tak moj małż zabrania mi sie malowac, robic wlosow bo mowi ze mi to nie potrzebne. Aaa tam gadanie.
Ja bym chciala tak do kosmetyczki pojsc ale jednak wolę siedziec w domu i sama to zrobic i tak moj małż zabrania mi sie malowac, robic wlosow bo mowi ze mi to nie potrzebne. Aaa tam gadanie.
miisia- mi też tak gada, a za dżagami się oglądają cwaniaczki jedne Ja mu mówie, ok będę łazic 2 tyg w tych samych dresach, bez makijażu, tłuste włosy i ciekawe , czy by Ci tak to odpowiadało
Pożarłam garnek budyniu malinowego, ale mi dobrze :-)
Pożarłam garnek budyniu malinowego, ale mi dobrze :-)
Mi powiedział ze na slub nie moge sie umalowac haha, ale uwazal ze mialam cudowna suknie co dziwne bo mamy inne gusta.
Moj sie nie oglada . Raz sprobowal zrobilam mu awanture i przestal. Teraz jak widzi jakiej dzagi to od razu mowi ze dziekuje ze tak nie wygladam
Moj sie nie oglada . Raz sprobowal zrobilam mu awanture i przestal. Teraz jak widzi jakiej dzagi to od razu mowi ze dziekuje ze tak nie wygladam
reklama