reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczyny :)
U nas nadal pogoda pod psem, Mikus sie czyms.strul i wymiotuje wiec mam niedziele lozkowa.

Zazdroszcze wam milosnych uniesien z mezami. Ja nie mam zakazu... jednak trudno tak jak maz jest 1000 km stad :( coraz bardziej mi to przeszkadza :(

oomamba - to chyba czas takich łobuzów. A chodzi do żłobka czy jesteś z nim w domu?
magda_z_uk - małej jeszcze nie mówiliśmy, raczej z obawy by nie zaczęła paplać na około, a ja chcę się wstrzymać z wiadomością o ciąży zwłaszcza w pracy ;) Ale myślę za kilka tygodni trzeba będzie powoli małą oswajać z nową sytuacją. I tak, na razie nie mam co narzekać, choć rzeczywiście poprzednia ciąża to był lajcik ;) A ładna pogoda to świetny sposób na zmęczenie dzieciarni ;)
PaulinaMaria - szczepienie temat rzeka ;) Ja akurat szczepić będę wszystkie obowiązkowe plus ospa, jeśli tak jak z Julką, po roku puszczę do żłobka. Nie do końca podoba mi się program szczepień, będę chciała opóźniać choć o kilka tygodni, kiedy się da, ale wiem, ze ciężko będzie uniknąć choćby tych, które serwują noworodkowi na "dzień dobry".
Evi_dzi - ja też jestem opinii, że my raczej same się nakręcamy tymi opowieściami, ze boli niemiłosiernie, a tak naprawdę świetnie dajemy sobie radę. Oczywiście, ze boli, ale jest to ból naprawdę do zniesienia, zwłaszcza ze coraz powszechniej są dostępne różne metody łagodzenia bólu - choćby ta kąpiel w wannie czy gaz rozweselający.

Właśnie nigdy nie dowiedziałam się jak to działa, ale nieźle się wkurzyłam , bo miałam kilka par ulubionych butów i klapa

Stopa "rośnie" po wszystkie stawy się rozluźniają i niestety tak już zostaje.

Witam niedzielnie, cisza tu jak makiem zasiał.
Miłego popołudnia, my zaraz wybywamy do Kołobrzegu.

Hej dziewczynki co do rozmiarow buta to ja sie bardzo ciesze ze urosnie mi noga bo wszystkie buty sa na mnie za duze jakies nietypowe stopy hahaha :)
Dzisiaj dobry humor bo kupilam buciki dla maluszka :)

Nie moglam sie powstrzymac :) bo sa 0-12 m :)

Załączniki

• 1400411691931.jpg
    1400411691931.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 32
hej

ja dzisiaj nie do życia, rano ssalo mnie w zoladku i zamiast cos zjesc lezalam w lozku i teraz cierpie bo mi niedobrze:baffled::baffled::baffled: jeszcze głowa zaczyna bolec buuu

miisia śliczne buciczki!

reklama
Annte-ale Wam fajnie, też chętnie pojechała bym nad morze, ale mam 7 godzin drogi

Agrafko,ja mam 50 km do Kołobrzegu a jeździmy na prawdę okazjonalnie,może ze 3 razy do roku. W tym roku zamierzamy pojechać w czerwcu na parę dni. Ogólnie nie przepadam za Bałtykiem latem, wolę wiosną jesienią kiedy mniej ludzi.A dziś nadarzyła się okazja bo przyjechała moja koleżanka ze studiów i chcemy się spotkać.

Misiia, śliczne buciki,

Do góry