reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jagoda - juz magdzie mowilam jak ssie to od razu zjesc albo chociaz zrobic by bylo blisko a nie potem cierpiec. :) a na glowe tez brac nic nie można a jak cos to mozna amolem smarować skronie o niby pomaga albo świeże powietrze :)

Hej!
Ja wstałam o 7. Mąż o 9 i wtedy ja się położyłam, mąż poszedł na spacer z Kuba a ja zalegiwałam w łóżku. Do tej pory siedzę w piżamie :p Mąż i syn poszli spać. Normalnie mam dwójkę dzieci w domu, heh.
A pogoda znów beznadziejna, co chwilę pada....

misia - to pierwsze zakupy masz za sobą:) Ja w pierwszej ciąży pierwsze body kupiłam w 7 mc, bo wiedziałam że jak kupię 1 rzecz to później nie będzie opamiętania. A teraz czekam na płeć, choć i tak prawie wszystko mam.

Eli Dziękuję za link do stronki az mi sie mordka ucieszyla jak zobaczylam te body i fajne topy i tuniki ciazowe, a patrzac na siebie to juz mi to potrzebne ;)

misia- piękne
estranea- 50 km -fajnie, ja mam tyle do Szklarskiej Poręby, też fajnie, chociaż tyle, chodź wolałabym mieć bliżej morze
Ja Wam polecam produkty dla dzieci z Rossmana Babydream zarówno pieluszki, chusteczki, gadżety jak i słoiczki są bardzo dobrej jakości.

reklama
Przepraszam ale czy ktoś moze wie - kto mi ukradł słońce ?. Tak ładnie było a teraz mi deszcz do domu pada i burza zaglusza telewizor. Gdzie moje słoneczko ?.. :(

Do góry