reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jagoda - juz magdzie mowilam jak ssie to od razu zjesc albo chociaz zrobic by bylo blisko a nie potem cierpiec. :) a na glowe tez brac nic nie można a jak cos to mozna amolem smarować skronie o niby pomaga albo świeże powietrze :)

Hej!
Ja wstałam o 7. Mąż o 9 i wtedy ja się położyłam, mąż poszedł na spacer z Kuba a ja zalegiwałam w łóżku. Do tej pory siedzę w piżamie :p Mąż i syn poszli spać. Normalnie mam dwójkę dzieci w domu, heh.
A pogoda znów beznadziejna, co chwilę pada....

misia - to pierwsze zakupy masz za sobą:) Ja w pierwszej ciąży pierwsze body kupiłam w 7 mc, bo wiedziałam że jak kupię 1 rzecz to później nie będzie opamiętania. A teraz czekam na płeć, choć i tak prawie wszystko mam.

Eli Dziękuję za link do stronki az mi sie mordka ucieszyla jak zobaczylam te body i fajne topy i tuniki ciazowe, a patrzac na siebie to juz mi to potrzebne ;)

misia- piękne
estranea- 50 km -fajnie, ja mam tyle do Szklarskiej Poręby, też fajnie, chociaż tyle, chodź wolałabym mieć bliżej morze
Ja Wam polecam produkty dla dzieci z Rossmana Babydream zarówno pieluszki, chusteczki, gadżety jak i słoiczki są bardzo dobrej jakości.

reklama
Przepraszam ale czy ktoś moze wie - kto mi ukradł słońce ?. Tak ładnie było a teraz mi deszcz do domu pada i burza zaglusza telewizor. Gdzie moje słoneczko ?.. :(

Do góry