reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ja mam ochotw na jejecznice ale to jest cos co ja tylko w domu potrafie bo to chyba jest za trudne dla innych członków rodziny :D

reklama
Ja też jajecznicę bym zjadła ale nie lubię mocno ściętej a boje się jeść. Z jajka tylko gotuje na twardo zupełnie. Ostatnio teściowa zrobiła a obiad jajko sadzone , ziemniaczki z koperkiem i kalafior z masełkiem i bułką tartą. Jajka sadzonego w ciąży za bardzo nie wolno a kalafior ze względu na tarczyce mam wykluczony no i pojadłam:-)

Cześć dziewczyny,

powiedzcie, czy mierzycie sobie temperaturę w ciąży? Cały czas jest na stałym poziomie czy się waha?
Jestem podłamana. Dotąd miałam między 36,9 a 37,1. Przeziębiłam się i dlatego zmierzyłam tempkę dzisiaj i wyszła 36,6 czyli niska jak nigdy dotąd :-(I teraz się zastanawiam czy to możliwe, że z powodu przeziębienia czy się coś złego stało :-(

Anncka ja też lubię kalarepkę :-) Zjadam tez głąby z kapusty, czy kalafiora, bo mają podobny smak.
A jak ja jadasz? Wiem, że robi się ją na różne sposoby, od sałatek do zapiekanej, a ja zawsze kroje i solą chrupie.
No i oczywiście już mam na nią smaka ;-)

Ja temp. nie mierze. Tylko, jak hylam przeziębiona to sprawdzałam, a teraz już nie.

Agulka- a co masz z tarczycą za problem? Ja mam niedoczynność, ale mi endokrynolog nie zabronił niczego jeść, mówił, ze wszystkie produkty można, o kalafiorze nie wspominał. Dlaczego nie możesz go jeść?

Kaha- nie mierz już temperatury, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz.

Kobietki robicie mi smaka :) a ja z tych co bez zachcianek sa.. no, może jedyne co to naszlo mnie wczoraj na golabki :)

reklama
Łaaa ale mi narobilyscie smaka.na cos dobrego. Za mna chodzi szczawiowa!:D

Witam nowe mamy:) wyslijcie mi na priv informacje do listy grudniowek

Misia okropnie Cie potraktowala ta baba.ja tez bym na nia skarge zlozyla. Trzymam kciuki zebys trafila w koncu na kogos normalnego. A swoja droga bardzo duzo u Ciebie kosztuja prywatne wizyty. Ja place 150 zl za ciazowa.

Agrafka ja w poprzedniej ciazy tez raz mialam plamienie ale w sumie to nie wiem od czego

Cypryda ja tez zabiegana teraz masakrycznie bo praca dziecko ostatni rok studiow magisterka zaliczenia i jeszcze doszly mi w pracy wycieczki...doba jest zdecydowanie za krotka.

Nie moge sie rano dobudzic. Jak powinnam wstawac o 6;30. Budzik ustawiam na 7 a wstaje o 7;30 i poznej biegiem.a codziennie wieczorem obiecuje sobie ze bede wstawala wczesniej:D

Edit. Temperatury nigdy nie mierzylam w ciazy wiec nie wirm

Do góry