reklama
agulka8
Zaciekawiona BB
Ja też jajecznicę bym zjadła ale nie lubię mocno ściętej a boje się jeść. Z jajka tylko gotuje na twardo zupełnie. Ostatnio teściowa zrobiła a obiad jajko sadzone , ziemniaczki z koperkiem i kalafior z masełkiem i bułką tartą. Jajka sadzonego w ciąży za bardzo nie wolno a kalafior ze względu na tarczyce mam wykluczony no i pojadłam:-)
Cześć dziewczyny,
powiedzcie, czy mierzycie sobie temperaturę w ciąży? Cały czas jest na stałym poziomie czy się waha?
Jestem podłamana. Dotąd miałam między 36,9 a 37,1. Przeziębiłam się i dlatego zmierzyłam tempkę dzisiaj i wyszła 36,6 czyli niska jak nigdy dotąd :-(I teraz się zastanawiam czy to możliwe, że z powodu przeziębienia czy się coś złego stało :-(
powiedzcie, czy mierzycie sobie temperaturę w ciąży? Cały czas jest na stałym poziomie czy się waha?
Jestem podłamana. Dotąd miałam między 36,9 a 37,1. Przeziębiłam się i dlatego zmierzyłam tempkę dzisiaj i wyszła 36,6 czyli niska jak nigdy dotąd :-(I teraz się zastanawiam czy to możliwe, że z powodu przeziębienia czy się coś złego stało :-(
slonkoonline
Mama Juleczki
Anncka ja też lubię kalarepkę :-) Zjadam tez głąby z kapusty, czy kalafiora, bo mają podobny smak.
A jak ja jadasz? Wiem, że robi się ją na różne sposoby, od sałatek do zapiekanej, a ja zawsze kroje i solą chrupie.
No i oczywiście już mam na nią smaka ;-)
Ja temp. nie mierze. Tylko, jak hylam przeziębiona to sprawdzałam, a teraz już nie.
A jak ja jadasz? Wiem, że robi się ją na różne sposoby, od sałatek do zapiekanej, a ja zawsze kroje i solą chrupie.
No i oczywiście już mam na nią smaka ;-)
Ja temp. nie mierze. Tylko, jak hylam przeziębiona to sprawdzałam, a teraz już nie.
Anula1988
Fanka BB :)
Agulka- a co masz z tarczycą za problem? Ja mam niedoczynność, ale mi endokrynolog nie zabronił niczego jeść, mówił, ze wszystkie produkty można, o kalafiorze nie wspominał. Dlaczego nie możesz go jeść?
Kaha- nie mierz już temperatury, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz.
Kaha- nie mierz już temperatury, bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz.
Kobietki robicie mi smaka a ja z tych co bez zachcianek sa.. no, może jedyne co to naszlo mnie wczoraj na golabki
normalnie zabić to mało :-) za mną gołąbki chodzą a nie ma kto mi zrobić , teraz to już na pewno męża z molestuję żeby mi zrobił gołąbki
reklama
Łaaa ale mi narobilyscie smaka.na cos dobrego. Za mna chodzi szczawiowa!
Witam nowe mamy wyslijcie mi na priv informacje do listy grudniowek
Misia okropnie Cie potraktowala ta baba.ja tez bym na nia skarge zlozyla. Trzymam kciuki zebys trafila w koncu na kogos normalnego. A swoja droga bardzo duzo u Ciebie kosztuja prywatne wizyty. Ja place 150 zl za ciazowa.
Agrafka ja w poprzedniej ciazy tez raz mialam plamienie ale w sumie to nie wiem od czego
Cypryda ja tez zabiegana teraz masakrycznie bo praca dziecko ostatni rok studiow magisterka zaliczenia i jeszcze doszly mi w pracy wycieczki...doba jest zdecydowanie za krotka.
Nie moge sie rano dobudzic. Jak powinnam wstawac o 6;30. Budzik ustawiam na 7 a wstaje o 7;30 i poznej biegiem.a codziennie wieczorem obiecuje sobie ze bede wstawala wczesniej
Edit. Temperatury nigdy nie mierzylam w ciazy wiec nie wirm
Witam nowe mamy wyslijcie mi na priv informacje do listy grudniowek
Misia okropnie Cie potraktowala ta baba.ja tez bym na nia skarge zlozyla. Trzymam kciuki zebys trafila w koncu na kogos normalnego. A swoja droga bardzo duzo u Ciebie kosztuja prywatne wizyty. Ja place 150 zl za ciazowa.
Agrafka ja w poprzedniej ciazy tez raz mialam plamienie ale w sumie to nie wiem od czego
Cypryda ja tez zabiegana teraz masakrycznie bo praca dziecko ostatni rok studiow magisterka zaliczenia i jeszcze doszly mi w pracy wycieczki...doba jest zdecydowanie za krotka.
Nie moge sie rano dobudzic. Jak powinnam wstawac o 6;30. Budzik ustawiam na 7 a wstaje o 7;30 i poznej biegiem.a codziennie wieczorem obiecuje sobie ze bede wstawala wczesniej
Edit. Temperatury nigdy nie mierzylam w ciazy wiec nie wirm