reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Misia właśnie żałuję,że nic nie wzięłam :-/ Teraz już bum zjadła. Masz rację. Muszę o tym pamiętać, nawet jak w domu nie mam ochoty na tę kanapkę.

reklama
Madzia z uk- Kochana przepis już wrzuciłam i na kotleciki z ziemniaków i sera (pyyycha!) i placuszki z kawałków piersi z indyka (też pycha!). Madzia musisz sobie chociaż jakąs kanapeczkę zawsze asekuracyjnie zrobić i nosić w torebce. Będziesz spokojniejsza.

Agrafka- ja uważam jak miisia, chociaż do gina zadzwoń i opowiedz o tym incydencie. Trzymam kciuki oby się nie powtórzyło!

Albo jakiegos owoca cokolwiek. :) ja teraz mam ochote na wszystko co widze w reklamach. Juz jest ze mna źle w takim razie ; )

Agrafka u mnie takie plamienia pojawiały się w okresie kiedy normalnie miałabym okres. Nawet biorąc duphaston miałam przez kilka dni. Teraz czekam jak na szpilkach na okolicę 17 i mam.nadzieje, że nic się już nie wydarzy. Ale jeszcze miałam Ci napisać, że ja też kiedyś pominelam jedna tabletkę i nic nie działo się złego.

Kanapki wzięte ze sobą na zaś, to jest genialne koło ratunkowe! Ja tak w pierwszej ciąży jeździłam do pracy. Z natury nie jadam po przebudzeniu, a w autobusie dramat ;-)

Albo jakiegos owoca cokolwiek. :) ja teraz mam ochote na wszystko co widze w reklamach. Juz jest ze mna źle w takim razie ; )

A nie masz tak, że masz na to wszystko ochotę, a potem jak przyjdzie co do czego, to już nie wiesz co zjeść?! Ja generalnie z tego właśnie powodu mecze się. Zawsze lubiłam gotować, zawsze miałam jakieś smaczne pomysły, a teraz pustka! Wchodzę do sklepu i na bazar i nic. Tylko owoce mogę kupić bez zastanowienia.

Anula dziękuję za przepisy. Akurat na jutro brak mi było pomysłu,więc się przydadzą jak nic....super :-)

Misia ja może nie mam zachcianek z reklam,ale są momenty,gdy ktoś coś powie,albo zobaczę gdzieś cokolwiek i przepadłam :p Ale nie martw się. Póki Twój mąż nie musi w środku nocy jeździć na zakupy,to jest ok =D

No i od jutra się poprawie. Będę brać ze sobą jedzenie. Choćby cokolwiek. Dziękuję za przyprowadzenie mnie do porządku :-)

Dokladnie tak mam !!. Tragedia . Moja siostra tak miala ze jej partner musial co wieczor jeździć 30 km do sklepu w bremen w niemczech po kakao bo niegdzie blizej nie bylo ;)

Słonko ja jak się na coś napale,to jem z apetytem ale jak nie,to tak jak piszesz. Głodna jestem,ale nic mi nie wchodzi :-/

Misia ja tylko raz w I ciąży wysłałam męża w nocy do McDonald'sa...wiem wiem....niezdrowe,ale nie mogłam się opanować :p Uważam,że jak na 3 ciąże to nie tak źle :-)

Hahaha ja mam blisko mc ale jakos mnie odrzuca od takiego jedzenia ;)
A po za tym raz zjesc niezdrowe jedzenie przez 9 miesiecy to nie grzech. ;)
To byla zachcianka maleństwa a nie Twoje tak sobie i innym tłumacz nie będziesz miała wyrzutów sumienia ;)

reklama
Do góry