reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Misia właśnie żałuję,że nic nie wzięłam :-/ Teraz już bum zjadła. Masz rację. Muszę o tym pamiętać, nawet jak w domu nie mam ochoty na tę kanapkę.

reklama
Madzia z uk- Kochana przepis już wrzuciłam i na kotleciki z ziemniaków i sera (pyyycha!) i placuszki z kawałków piersi z indyka (też pycha!). Madzia musisz sobie chociaż jakąs kanapeczkę zawsze asekuracyjnie zrobić i nosić w torebce. Będziesz spokojniejsza.

Agrafka- ja uważam jak miisia, chociaż do gina zadzwoń i opowiedz o tym incydencie. Trzymam kciuki oby się nie powtórzyło!

Albo jakiegos owoca cokolwiek. :) ja teraz mam ochote na wszystko co widze w reklamach. Juz jest ze mna źle w takim razie ; )

Agrafka u mnie takie plamienia pojawiały się w okresie kiedy normalnie miałabym okres. Nawet biorąc duphaston miałam przez kilka dni. Teraz czekam jak na szpilkach na okolicę 17 i mam.nadzieje, że nic się już nie wydarzy. Ale jeszcze miałam Ci napisać, że ja też kiedyś pominelam jedna tabletkę i nic nie działo się złego.

Kanapki wzięte ze sobą na zaś, to jest genialne koło ratunkowe! Ja tak w pierwszej ciąży jeździłam do pracy. Z natury nie jadam po przebudzeniu, a w autobusie dramat ;-)

Albo jakiegos owoca cokolwiek. :) ja teraz mam ochote na wszystko co widze w reklamach. Juz jest ze mna źle w takim razie ; )

A nie masz tak, że masz na to wszystko ochotę, a potem jak przyjdzie co do czego, to już nie wiesz co zjeść?! Ja generalnie z tego właśnie powodu mecze się. Zawsze lubiłam gotować, zawsze miałam jakieś smaczne pomysły, a teraz pustka! Wchodzę do sklepu i na bazar i nic. Tylko owoce mogę kupić bez zastanowienia.

Anula dziękuję za przepisy. Akurat na jutro brak mi było pomysłu,więc się przydadzą jak nic....super :-)

Misia ja może nie mam zachcianek z reklam,ale są momenty,gdy ktoś coś powie,albo zobaczę gdzieś cokolwiek i przepadłam :p Ale nie martw się. Póki Twój mąż nie musi w środku nocy jeździć na zakupy,to jest ok =D

No i od jutra się poprawie. Będę brać ze sobą jedzenie. Choćby cokolwiek. Dziękuję za przyprowadzenie mnie do porządku :-)

Dokladnie tak mam !!. Tragedia . Moja siostra tak miala ze jej partner musial co wieczor jeździć 30 km do sklepu w bremen w niemczech po kakao bo niegdzie blizej nie bylo ;)

Słonko ja jak się na coś napale,to jem z apetytem ale jak nie,to tak jak piszesz. Głodna jestem,ale nic mi nie wchodzi :-/

Misia ja tylko raz w I ciąży wysłałam męża w nocy do McDonald'sa...wiem wiem....niezdrowe,ale nie mogłam się opanować :p Uważam,że jak na 3 ciąże to nie tak źle :-)

Hahaha ja mam blisko mc ale jakos mnie odrzuca od takiego jedzenia ;)
A po za tym raz zjesc niezdrowe jedzenie przez 9 miesiecy to nie grzech. ;)
To byla zachcianka maleństwa a nie Twoje tak sobie i innym tłumacz nie będziesz miała wyrzutów sumienia ;)

reklama
Do góry