reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczynki dawno mnie nie było ,bo nie miałam jak.Byłam dzisiaj u swojego Ginekologa i widziałam jak bije serduszko Maluszka , aż świeczki mi się pojawiły :* ma już 16 mm :) w Wigilie prezent dostane na całe życie.:):):) Jestem Szczęśliwa:) .Codziennie mam nudności rano i wieczorem ,a dzisiaj to już tragedia cały dzień.A wy dziewczynki jak się czujecie??:)

no to współczuje kochana i trzymam kciuki za lepsze samopoczucie. Ja b.kiepsko przechodze ta ciaze wiec wiem co przezywasz:tak: ale byle do przodu i bedzie dobrze.

Heeej ;)
trochę nieśmiało tutaj zaglądam - jestem w 7tc. Termin na 30 grudnia :)))
muszę się trochę rozejrzeć bo nie do końca orientuje się we wszystkich tajnikach forum :D:D

kate- mnie też męczą nudności, ale na szczęście nie wymiotuję. Mam nadzieje, ze tak zostanie. Oprócz tego mam wiecznie zgage, piersi są nabrzmiałe, urosły i bardzo bolą, do tego wiecznie jestem zmęczona i senna. To tyle z moich objawów. Kochana serdecznie gratuluje pięknych wieści z wizyty!

ulenka
- no mam nadzieje,ze najgorsze masz już za sobą.

abby- witaj i zapraszamy do nas! Gratuluję spodziewanego prezentu pod koniec roku!

Kaha, abby - witajcie wśród grudniówek :)

Czy jecie może jajka sadzone?
Częściowo żółtko jest półsurowe, ale jeżeli ze sprawdzonego źródła to chyba zakażenie salmonella jest znikome...

Chodzą za mną ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonym i zsiadłym mlekiem :p Mniamm

reklama
Film na YouTube. Jezu dziewczyny od 2 dni mam takie nerwy na M ze masakra. Pamiętam jak w 1 ciąży prawie rzuciłam w niego garnkiem. Nie umiem nad tym zapanować, a on nic takiego nie zrobił
Na obiad zrobilam hamburgery i tak sie z nim poklocilam ,ze palnelam Hamburgerem o talerz. Az mi glupio teraz i zeby bylo malo tak mnie brzuch rozbolal,ze w biegu nospe szukam. O glupia ja!

Kochana nie ty jedna, u mnie też już zdarzają się kłótnie ale mam nadzieję że nie będzie tak jak w zeszłej mojej ciąży, podczas której rzucanie kanapkami o scianę było na porządku dziennym. Albo jak na wigilii mąż rzucił jakąś uwagę, a ja rzuciłam talerzem z jedzeniem o podłogę i w płacz. może to głupie, ale co ja przeżywałam w srodku, tego chyba sama nie rozumialam:)

Ulenka o tak, cola to jest to:) Ja zawsze byłam nałogowcem w tej kwestii, teraz piję jej mniej ale i tak ja kocham. Co dziwne, wszelkich innych gazowanych napojów nienawidze,oprócz wody. Ale podróbke coli wyczuje od razu, uznaje tylko coca-cole

A i muszę się pochwalic moim ciastem rabarbarowym, upiekłam po południu, i sporej częsci juz nie ma... Tak pyszne, że nie mogę sie oprzeć. Chyba moje plany utrzymania wagi w ryzach spełzną na niczym...
Kupiłam też białe szparagi, znacie jakieś fajne danie z nimi?

Do góry