Witam!
Ale miałam nadrabiania.....
magda - super, że rozmowa w pracy przebiegła pomyślnie i że dobrze to przyjęli. No i że wizyta z położna też ok i że wszystko dobrze - super
Doris - bardzo mi przykro.... ściskam cię mocno!!!! aż mi się smutno zrobiło....Trzymaj się!!
Jeśli chodzi o farbowanie włosów, to ja czekam d II trym. Jakoś wolę nie ryzykować teraz. Poza tym z tym farbowaniem to też jak najmniej. Chyba nie szkodzi ale ja nieraz wolę dmuchać na zimne.
ulenka - współczuję złego samopoczucia. Trzymam kciuki żeby było lepiej. nie wiem czy to normalne. Ja tak nie miałam i nie mam, więc nie pomogę.
misia - ja mam podobne objawy jak ty (jedzenie, humory i senność). I współczuję tej koszmarnej wizyty w szpitalu. Niektórzy to jakby za karę pracowali, zero empatii. uhhhh...
agrafka - super ze wizyta na usg udana
mama290 - ja też mam w przyszłą środę wizytę z usg z pomiarami
Nie mogę się doczekać ale też się boję. Jejku, myślałam że w tej ciąży już tak nie będę sie wiecznie stresować... ehh...
kar - gratuluję udanej wizyty
mijenka - też tak mam, że jestem głodna, coś bym zjadła i nie wiem co. I też jest mi często zimno.
ulenka - fajnie że być może znalazłaś sposób na mdłości
kaha, abby - witajcie
Ja od pon nie mogę się wyspać,bo chodzę późno spać a rano wstaję do pracy. Także masakra. Ale poza tym to czuję się ok. Trochę skrótowo poodpowiadałam, ale jestem padnięta i z ledwością dotarłam do końca.
no to miłego wieczorku i do jutra!