reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczynki dawno mnie nie było ,bo nie miałam jak.Byłam dzisiaj u swojego Ginekologa i widziałam jak bije serduszko Maluszka , aż świeczki mi się pojawiły :* ma już 16 mm :) w Wigilie prezent dostane na całe życie.:):):) Jestem Szczęśliwa:) .Codziennie mam nudności rano i wieczorem ,a dzisiaj to już tragedia cały dzień.A wy dziewczynki jak się czujecie??:)

no to współczuje kochana i trzymam kciuki za lepsze samopoczucie. Ja b.kiepsko przechodze ta ciaze wiec wiem co przezywasz:tak: ale byle do przodu i bedzie dobrze.

Heeej ;)
trochę nieśmiało tutaj zaglądam - jestem w 7tc. Termin na 30 grudnia :)))
muszę się trochę rozejrzeć bo nie do końca orientuje się we wszystkich tajnikach forum :D:D

kate- mnie też męczą nudności, ale na szczęście nie wymiotuję. Mam nadzieje, ze tak zostanie. Oprócz tego mam wiecznie zgage, piersi są nabrzmiałe, urosły i bardzo bolą, do tego wiecznie jestem zmęczona i senna. To tyle z moich objawów. Kochana serdecznie gratuluje pięknych wieści z wizyty!

ulenka
- no mam nadzieje,ze najgorsze masz już za sobą.

abby- witaj i zapraszamy do nas! Gratuluję spodziewanego prezentu pod koniec roku!

Kaha, abby - witajcie wśród grudniówek :)

Czy jecie może jajka sadzone?
Częściowo żółtko jest półsurowe, ale jeżeli ze sprawdzonego źródła to chyba zakażenie salmonella jest znikome...

Chodzą za mną ziemniaczki z koperkiem, jajkiem sadzonym i zsiadłym mlekiem :p Mniamm

reklama
Film na YouTube. Jezu dziewczyny od 2 dni mam takie nerwy na M ze masakra. Pamiętam jak w 1 ciąży prawie rzuciłam w niego garnkiem. Nie umiem nad tym zapanować, a on nic takiego nie zrobił
Na obiad zrobilam hamburgery i tak sie z nim poklocilam ,ze palnelam Hamburgerem o talerz. Az mi glupio teraz i zeby bylo malo tak mnie brzuch rozbolal,ze w biegu nospe szukam. O glupia ja!

Kochana nie ty jedna, u mnie też już zdarzają się kłótnie ale mam nadzieję że nie będzie tak jak w zeszłej mojej ciąży, podczas której rzucanie kanapkami o scianę było na porządku dziennym. Albo jak na wigilii mąż rzucił jakąś uwagę, a ja rzuciłam talerzem z jedzeniem o podłogę i w płacz. może to głupie, ale co ja przeżywałam w srodku, tego chyba sama nie rozumialam:)

Ulenka o tak, cola to jest to:) Ja zawsze byłam nałogowcem w tej kwestii, teraz piję jej mniej ale i tak ja kocham. Co dziwne, wszelkich innych gazowanych napojów nienawidze,oprócz wody. Ale podróbke coli wyczuje od razu, uznaje tylko coca-cole

A i muszę się pochwalic moim ciastem rabarbarowym, upiekłam po południu, i sporej częsci juz nie ma... Tak pyszne, że nie mogę sie oprzeć. Chyba moje plany utrzymania wagi w ryzach spełzną na niczym...
Kupiłam też białe szparagi, znacie jakieś fajne danie z nimi?

Do góry