czarna2532
Fanka BB :)
Magda_z_uk ciesze się, że wszystko i, że lekarze pozytywnie Cię przyjęli. I Ty doczekasz się, by obejrzeć swoją fasolkę.
Afrafka przepiękny filmik. Jak ślicznie się maluszek rusza
Mam pytanie do dziewczyn, które uświadamiały swoje dzieci, że na świecie pojawi się dzidziuś. Jak mam to wytłumaczyć mojej 5-letniej córce? Na razie nic jej nie mówimy, bo bałam się, że znowu poronię. Planuje parę dni przed usg w 20 tc opowiedzieć jej, że mamusia ma dzidziusia w brzuszku, a potem na usg pani doktor jej pokaże.
Moje dziecko teraz zadaje mi pytanie kiedy kupie jej braciszka, albo siostrzyczkę. Wie co to niemowlę, bo szwagierka ma 8-miesięczną córcię, więc Martyna świadoma jest, że nie urodzi się od razu kompan do zabawy w dom i sklep
Jest taka fajna ksiazeczka Zuzia i nowy dzidzius wlasnie zamowilam se z Polski. Corka juz uswiadomiona ze w brzuszku mamy mieszka dzidzius ze ona bedzie starsza siostra itp pokazalam zdjecia jak bylam w ciazy z cora ze tez mieszkala w mamy brzuszku i caluje przytula brzuszko slodko a w tej ksiazeczce jest fAjnje opisane jak to rosnie brzuch i mama idzie do szpitala poznien itp :-) tak samo z tej serii czekam na Zuzia idzie do przedszkola