reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Hej, dzięki za wsparcie. Mieliśmy podły wieczór. Postanowiliśmy nie iść do szpitala. W przyszły piątek ide na USG, zobaczymy co się będzie działo. Nie chcemy zbyt pochpnie podejmować decyzji, czytałam, że nieraz dopiero w 9m słychać serce. Zarodek jest duży, odpowoedni do wieku. Dr mówi, że jeśli obumarł to w ciągu ostatnich 2 dni.

reklama
Sylwia tez bylam u gina w srode,tez 6 tydzien a termin z okresu mam na 9.12 a z usg na 10.12;-)

K8billy bedzie dobrze zobaczysz!!! I chyba tez bym nie poszla do szpitala. Trzymam kciuki!!!

Witam nowe mamusie :-)

Ja wlasnie sie budze, trzeba przygotowac swieconke i do kosciola jaja swiecic :) swieta sa u nas ale tesciowa wiekszosc rzeczy robi :)

Wesolych swiat dziewczyny

ImageUploadedByForum BabyBoom1397913338.429326.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397913338.429326.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397913338.429326.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 51
Będę się teraz rzadziej logować, bo jestem u babci, mało czasu, bla bla bla... :sorry:

Magda, dzięki wielkie :-) Na pewno jak będę jeszcze potrzebować jakiejś informacji, to dam znać :yes:

Mama, piszę coś i potrzebuję infomacji ;-)

Gosia, trzymam kciuki. Powiedz nam, jak zareagowali :-)

Witaj, Sylwia :-) Fajne masz imię, wyślij mi swoje info, dodam Cię do listy :-D

Kibby, trzymam za Ciebie kciuki baaaaaardzo mocno :tak: Masz błąd chyba w suwaczku, bo ustawiona wizyta jest za rok :-D

Dziewczyny prosto z łóżka Wesołych Świąt ;** obysmy wszystkie doczekaly się w grudniu szczęśliwego rozwiązania :-)

Ja lezakuje a zaraz idę pokroić sałatkę ;-)

Perrie o reakcje teściów sie nie martwie,tesciowa caly czas nas poganiala kiedy i kiedy moze w końcu byscie sie starali o drugie itd... Lepsza będzie ich reakcja niż moich rodzicow o to jestem 100% pewna:)

Sylwia no jakoś dziwnie to pytanie zabrzmialo a moze mi sie wydaje. Widzialam piekna fasolkę i stukajace serdusio:) fajne uczucie.

Mi strasznie hormony szaleją znowu sie poklocilam z mężem...echh... Juz czasami mam dosyc, denerwuje mnie wszystko,ze nie tak polozyl pilot od tv ze źle rozebral lóżko,ze szufladę źle zasunal. Sama siebie mam juz dosyc, chyba wole mdlosci!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczynki Zdrowych pogodnych, Swiat Zmartwychwstania Pańskiego!

Mamuski życzę Wam wszystkim zdrowych spokojnych Świat :-) oby kolejne były już w powiększonym gronie :-)

reklama
Gosia rodzice napewno tez sie uciesza bo czemu niby nie :)

A o tej napady zlosci mam to samo :/ dzis z rana tez awanture robilam o wszystko heh no ale maz jakos to przezyje nie ma wyjscia :) ja moze mdlosci jako takich nie mam ale jakos tak nie dobrze mi i kreci sie w glowie czasem i tak jakos byle jak sie czuje dosyc czesto niby dopiero cos zjadlam a tu uczucie jakbym znow glodna byla ...

Super ze widzialas fasolinke juz a zwlaszcza te serducho :-) ja ide w srode po swietach tez mam nadzieje zobaczyc serducho! :)

Do góry