reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Zdrowych, Radosnych Świąt Wielkanocnych oraz Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa! :-)
A także
szczęśliwego rozwiązania przede wszystkim!:-)

reklama
Dziewczęta ja również chcę Wam życzyć Wesołych Świąt!
Aby były rodzinne, spokojne, dające radość i zadowolenie,
ale przede wszystkim zdrowe
:-)

Witam dzisiaj :-) Już jestem w domu, znowu będę częściej wpadać :-D
Jak tam święta Wam minęły?

Noo tak - kolejne pytanie :sorry: Doszły mnie słuchy, że w ciąży nie można zbytnio latać samolotem. Dopytam się jeszcze o to lekarza, ale na razie wolałabym poznać Wasze opinie, bo za tydzień czeka mnie wyjazd, całkiem dużo czasu spędzę w samolocie i nie wiem, czy to nie jest zakazane :confused:

Witam dziewczyny :)

Ja jestem mega przejedzona po swietach :) Rano mialam mdlosci przy sniadaniu ale juz pozniej swieconka itp poszlo gladko :) mam straszne wzdecia ale jak juz dokuczaja to wtedy biore espumissan i pomaga bo inaczej bekala bym caly dzien w 1 ciazy tego nie mialam ;p

perrie ja slyszalam ze w 1 trym nie powinno sie latac.

Cześć dziewczyny.
muszę się Was poradzić...od wczoraj chodzą mi takie głupie myśli po głowie,że szok. tak się zastanawiam czy aby na pewno jest wszystko dobrze z moją fasoleczką...najpierw się marwiłam bo przestaly bolec jajniki,pozniej sie martwialm bo zaczely bolec,na koncu zauwazylam ze piersi mniej bola i znow strach czy wszystko ok. Może gdybym byla juz po wizycie u lek bylo by lepiej...ale jeszcze musze czekac do 5tego (wczesniej i tak chyba nie ma sensu,co?) bo teraz to dopiero 4tc. przypomne ze wyniki testu wyszly 2razy pozytywne,objawy sa i brak@ krtory mial przyjsc 2 dni temu. nie wiem czy robic bete,czy ona mi w czyms pomoze..czy ona pozwoli mi np stwierdzic czy ciaza prawidlowa i zdrowa,czy nie pozamaciczna? pomozcie mi dziewczyny bo nie moge o niczym innym myslec.

Ulenka Twoje obawy wg mnie sa calkiem normalne. To logiczne ze martwisz sie o fasolke, jedni przezywaja to bardziej inni mniej. I masz racje w 4 tyg nie ma sensu robic usg bo pewnie nic nie pokaze. Ja mam usg pojutrze i tez nerwuje sie czy oby wszystko ok. Tez mnie jednego dnia piersi bola bardziej drugiego mniej, jeden dzien samopoczucie lepsze innego gorsze...
Uszy do gory bedzie wszystko dobrze!

powiem Ci czarna,ze mnie uspokoilas:-) najgorzej jak zaczynam szukac w necie i czytam te wszystkie porady,przypadki itd wtedy mam zupelnie metlik w glowie. ale teraz jest lepiej.

reklama
powiem Ci czarna,ze mnie uspokoilas:-) najgorzej jak zaczynam szukac w necie i czytam te wszystkie porady,przypadki itd wtedy mam zupełnie mętlik w głowie. ale teraz jest lepiej.
I dlatego ja już przestałam wyczytywać. w necie sa zawsze skrajne przypadki i glupie teorie ktore robia kobieta metlik w glowach.

Ostatnio przeczytalam taka madre mysli forumowiczek ze piersi bola mniej bo malo progresteronu a co za tym idzie ciaza zagrozona.
Jak powiedzialam to mojemu lekarzowi malo nie wpadl pod biurko w gabinecie..a najwiecej wypowiadaja sie te ktore nigdy nie byly w ciazy.
Ulenka7883 dobra rada to nie czytaj i ciesz sie ciaza i oswajaj sie z mysla ze bedzie drugi maluch. :-)

Do góry