reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
testy robilam 2 i wyszly mi 2 pozytywne:-) objawy tez mam jak przy pierwszej ciąży ,wiec pewna jestem ze to ciaza ale zastanawiam sie tylko czy mozna wykryc dzieki becie czy ciaza prawidlowa

testy robilam 2 i wyszly mi 2 pozytywne:-) objawy tez mam jak przy pierwszej ciąży ,wiec pewna jestem ze to ciaza ale zastanawiam sie tylko czy mozna wykryc dzieki becie czy ciaza prawidlowa

zrób bete pote, za 48h ponownie i za kolejne 48 znowu jesli bedzie prawidlowo rosla tzn ze wszystko ok na tym etapie ciąży ;-)

powiem Ci czarna,ze mnie uspokoilas:-) najgorzej jak zaczynam szukac w necie i czytam te wszystkie porady,przypadki itd wtedy mam zupelnie metlik w glowie. ale teraz jest lepiej.

Tak to jest najgorsze czytanie w necie ja tez juz przestalam bo jak cos innego dolega to juz pol nocy przeszukiwania neta... Jak mialam problem z corka po porodzie to pierwsze co jej lekarz mi powiedzial zebym nie szukala informacji na internecie bo wpadne w depresje jakas tylko zeby sluchac to co on mowi i wszysyko jest super :)

A bete mozesz zrobic :)

Witam się poświątecznie!
Wybaczcie, ale nie dam rady Was nadrobić, ładnie naprodukowałyście.
Ja wypoczęłam.

Jedynym dokuczliwym objawem jaki teraz obserwuje to odbijanie, szczególnie po obiedzie.
No i szybko chodzę spać.

Witam nowe mamusie!
I życzę jeszcze miłego świętowania, bo jeszcze parę godzin zostało! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam,
Jestem waszą zewnętrzną moderatorką i proszę o to byście wśród siebie wybrały moderatorkę. Taka osoba odpowiedzialna jest za porządek na forum oraz za kontakty z administratorami, jak coś się dzieje to moderator pisze w imieniu całej grupy do administratora. Pilnuje, by na forum było kulturalnie i każdy czuł się tutaj dobrze.
Może przyklejać tematy, przenosić posty, łączyć posty itp.
Wbrew pozorom nie jest to bardzo dużo pracy, jednakże dobrze jak moderatorem jest osoba, która zagląda w miarę regularnie i wie co się dzieje na wątku.
Zewnętrzny moderator nie ma czasu czytać tego co piszecie, więc nie może być na bieżąco.
pozdrawiam

reklama
Witam wszystkich, najprawdopodobniej dołączę do Was tutaj. I od razu mam pytanie, ponieważ powiem szczerze że nie jestem przygotowana wcale, nie planowałam w tej chwili dzidziusia. W którym tygodniu można pójść do ginekologa żeby potwierdził ciążę? Jestem w 33dniu cyklu, wykonałam dwa testy domowe, oba są pozytywne.
Pozdrawiam wszystkich gorąco

Do góry