reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ulenka w moim przypadku testy się nigdy nie pomyliły. Nawet jak miałam cień cienia kreski,
to i tak fasolka była. A przypomnij kiedy miałaś owulację?

owulacja była od 4tego,ale ja juz 7ego czułam coś...co nie jest do wyjasnienia. wszyscy pukali sie w czolo a ja nadal czulam ,tak samo jak w pierwszej ciązy,bardzo szybko mialam objawy a w 17po owu juz gin potwierdzila badaniem beta. Tym razem zrobilam tytlko te testy i sie martwie...

reklama
Uleńka, myślę, że testy się nie mylą. Czekam z Tobą na wizytę :-)

Co do tych dzieci - mniej więcej, co umieją w tym wieku, co robią, ile mówią i jak jesteście w stanie mi powiedzieć co, to byłabym wdzięczna :-p

Perrie mój Antoś z tego co pamiętam w tym wieku jeszcze mało co mówił,dopiero jak miał 2,5roku to zacząl rozmawiać i to tak od razu ,że każdy się dziwił. Wcześniej też nie chciał na nocnik robić tylko w pieluchy a przełomem również był ten sam wiek co z mówieniem. i wtedy to był juz przełom ,bo uczył sie szybko kolorów,liczenia,rysować zacząl ładnie i wtedy to zauważyłam ,że wyszedł z tego dzidziusia na chłopca.

Magda sorry ze pytalam ale pisze z telefonu i nie widze suwaczka :) no to gromadka fajna :-)

Ulenka mnie w dniu okresu spodziewanego tez bolal brzuch jak na okres. Czytalam ze jeszcze przez kilka mies moze tak byc

Perrie moja mala bardzo szybko zaczela mowic pelnymi zdaniami nie miala jeszcze 2 lat. A jak miala 2 latka i 1 miesiac zalatwiala sie juz na nocniczek a smoczka jej zabralismy jak miala ok 18 mies teraz ma nie cale 3 i mowi po polsku i zaczyna po angielsku, liczy, rysuje sama je ubiera sie tez rozbiera chodzi sama siku itp

Ostatnia edycja:
Magda sorry ze pytalam ale pisze z telefonu i nie widze suwaczka :) no to gromadka fajna :-)

Ulenka mnie w dniu okresu spodziewanego tez bolal brzuch jak na okres. Czytalam ze jeszcze przez kilka mies moze tak byc

ja pamiętam,że w poprzedniej ciąży też bolał mnie brzuch i jajniki ale teraz moje obawy są ponieważ testy nie sa poparte badaniem gin i sie bije ze to wszystko nie prawda i ze ciązy nie ma, czesto patrze na testy i pytam meza czy na pewno widzi kreske heheh

Ulenka skoro jesteś 14 dni po owulacji, to ciąża jak ta lala! Ja z racji,że mieszkam w Uk,
nigdy nie robię bety i też nigdy nie chodze od razu do lekarza, więc jedyne co mam to testy,
a one na tym etapie raczej się nie mylą! Także ciesz się swoim okruszkiem i nie doszukuj
się nieprawidłowości;-) Zobaczysz,że wszystko będzie dobrze!:happy2:

Perrie ja skrobnę później o moich doświadczeniach, co do dzieci w tym wieku, ok?:-pTeraz
piszę dosłownie na jednej nodze:sorry2:

Czarna
nic nie szkodzi,że pytasz. Domyśliłam się,że jesteś na telefonie, więc na prawdę nie
ma problemu:-) Moje maluchy mają 15 mieś synek, córa młodsza 4 latka w maju, a starsza 5,5:happy2:

Jesssuuu lecę makowca do piekarnika wstawiać....już mam dość na dziś:-p

a my w 1sze św od rana z moją,a popołudniu u teściów bo w 2gie juz na rano do pracy jade i swieta koncza mi sie tak na prawde w nd. ale w pon jade ost raz a potem biore urlop az do wizyty u gin :-)

reklama
Wesołych świąt Wam życzę! :-)

Kibby, co się stało? Kurczę, przykro mi :-( Trzymam kciuki, żeby następnym razem się udało, niedługo dołączysz do nas albo mamuś ze stycznia :tak:

Magda, pewnie, jak będziesz miała czas, to napisz ;-)

Bardziej mnie interesuje rozwój dziewczynek, zwłaszcza bliźniaczek, ale tutaj takowych nie ma, więc zadowolę się pojedynczą dwulatką :-D Ale dziękuję wszystkim za pomoc :tak:

Do góry