reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ulenka w moim przypadku testy się nigdy nie pomyliły. Nawet jak miałam cień cienia kreski,
to i tak fasolka była. A przypomnij kiedy miałaś owulację?

owulacja była od 4tego,ale ja juz 7ego czułam coś...co nie jest do wyjasnienia. wszyscy pukali sie w czolo a ja nadal czulam ,tak samo jak w pierwszej ciązy,bardzo szybko mialam objawy a w 17po owu juz gin potwierdzila badaniem beta. Tym razem zrobilam tytlko te testy i sie martwie...

reklama
Uleńka, myślę, że testy się nie mylą. Czekam z Tobą na wizytę :-)

Co do tych dzieci - mniej więcej, co umieją w tym wieku, co robią, ile mówią i jak jesteście w stanie mi powiedzieć co, to byłabym wdzięczna :-p

Perrie mój Antoś z tego co pamiętam w tym wieku jeszcze mało co mówił,dopiero jak miał 2,5roku to zacząl rozmawiać i to tak od razu ,że każdy się dziwił. Wcześniej też nie chciał na nocnik robić tylko w pieluchy a przełomem również był ten sam wiek co z mówieniem. i wtedy to był juz przełom ,bo uczył sie szybko kolorów,liczenia,rysować zacząl ładnie i wtedy to zauważyłam ,że wyszedł z tego dzidziusia na chłopca.

Magda sorry ze pytalam ale pisze z telefonu i nie widze suwaczka :) no to gromadka fajna :-)

Ulenka mnie w dniu okresu spodziewanego tez bolal brzuch jak na okres. Czytalam ze jeszcze przez kilka mies moze tak byc

Perrie moja mala bardzo szybko zaczela mowic pelnymi zdaniami nie miala jeszcze 2 lat. A jak miala 2 latka i 1 miesiac zalatwiala sie juz na nocniczek a smoczka jej zabralismy jak miala ok 18 mies teraz ma nie cale 3 i mowi po polsku i zaczyna po angielsku, liczy, rysuje sama je ubiera sie tez rozbiera chodzi sama siku itp

Ostatnia edycja:
Magda sorry ze pytalam ale pisze z telefonu i nie widze suwaczka :) no to gromadka fajna :-)

Ulenka mnie w dniu okresu spodziewanego tez bolal brzuch jak na okres. Czytalam ze jeszcze przez kilka mies moze tak byc

ja pamiętam,że w poprzedniej ciąży też bolał mnie brzuch i jajniki ale teraz moje obawy są ponieważ testy nie sa poparte badaniem gin i sie bije ze to wszystko nie prawda i ze ciązy nie ma, czesto patrze na testy i pytam meza czy na pewno widzi kreske heheh

Ulenka skoro jesteś 14 dni po owulacji, to ciąża jak ta lala! Ja z racji,że mieszkam w Uk,
nigdy nie robię bety i też nigdy nie chodze od razu do lekarza, więc jedyne co mam to testy,
a one na tym etapie raczej się nie mylą! Także ciesz się swoim okruszkiem i nie doszukuj
się nieprawidłowości;-) Zobaczysz,że wszystko będzie dobrze!:happy2:

Perrie ja skrobnę później o moich doświadczeniach, co do dzieci w tym wieku, ok?:-pTeraz
piszę dosłownie na jednej nodze:sorry2:

Czarna
nic nie szkodzi,że pytasz. Domyśliłam się,że jesteś na telefonie, więc na prawdę nie
ma problemu:-) Moje maluchy mają 15 mieś synek, córa młodsza 4 latka w maju, a starsza 5,5:happy2:

Jesssuuu lecę makowca do piekarnika wstawiać....już mam dość na dziś:-p

a my w 1sze św od rana z moją,a popołudniu u teściów bo w 2gie juz na rano do pracy jade i swieta koncza mi sie tak na prawde w nd. ale w pon jade ost raz a potem biore urlop az do wizyty u gin :-)

reklama
Wesołych świąt Wam życzę! :-)

Kibby, co się stało? Kurczę, przykro mi :-( Trzymam kciuki, żeby następnym razem się udało, niedługo dołączysz do nas albo mamuś ze stycznia :tak:

Magda, pewnie, jak będziesz miała czas, to napisz ;-)

Bardziej mnie interesuje rozwój dziewczynek, zwłaszcza bliźniaczek, ale tutaj takowych nie ma, więc zadowolę się pojedynczą dwulatką :-D Ale dziękuję wszystkim za pomoc :tak:

Do góry