reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

A ja Wam powiem,że w 3 ciąży, gdy skrupulatnie planowałam płeć Marcelka, robiłam
wszystkie te testy. Nawet kupowałam taki test na płeć, co się sikańca robi:-p
Bardzo pragnęłam wówczas synka i nie mogłam się powstrzymać. Dziś już wiem,że
wszystkie te testy są oparte na ph moczu, które nijak ma się do płci, bo u mnie zawsze
wychodziła dziewczynka, a jest Marcelek. I choć może jest to śmieszne, to jednak
czasem pragnienie posiadania określonej płci dominuje nad rozsądkiem;-):zawstydzona/y:
U mnie za to sprawdza się w przypadku całej trójki ten kalendarz płci. Powiem tylko,
że trzeba przy nim znać dokładną datę owulacji, ale być może to i tak tylko zbieg
okoliczności:happy2:

Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*

Perrie super,że wyjaśniliście sobie wszystko. Mam nadzieję,że poczułaś dużą ulgę:tak:
Trzymam kciuki za spotkanie!!!!

reklama
Czarna, jest odstępstwo :) możesz powiedzieć, że to niezgodne z Twoją religią, wszak szczepionki na poaborcyjnych płodach są hodowane :) Twoja religia może zakazywać aborcji, więc szczepienie jest nieetyczne ;) amerykańce chyba boją się pomówień o nietolerancję :)
Co do invitro, to nie jestem za grzebaniem w genetyce, ale ten wynalazek jest super. Jestem za pełną refundacją!
in vitro nie grzebie w genetyce :) to wbrew pozorom bardzo poste..wynjmują z Ciebie komórki jajowe , umieszczają na ołytce i wpuszczają tam wielre plemników ( to co się pojazuje w tv ze się igłą podaje plemnik do kom to isci a nie klasyczne in vitro) . Po 3-5 dniach na tym szkiełku cewnikiem wsadzają w kobiete...nigdzie poza tym nie grzebią..a juz na pewno nie w genetyce..

chyba ze nie to mialaś na mysle ale tak zabrzmiało :)

Jak tam przygotowania do swiat? Moj M pojechal na zakupy z cora a ja leze dalej w lozku :/ cos nie chce mi sie wylazic z wyrka. Nie mam nic przygotowanego, nie posprzatane... Ale coz bedziemy zaraz pisanki robic :) a pozniej za robote sie wezme...

Ze mną dziś okruszek pięknie współpracuje, więc piorę, sprzątam i oczywiście
szykuje pyszne świąteczne jedzonko:happy2: U nas święta po polsku. Dziewczynki malują
teraz jajka, więc mam chwilę spokoju od nich:-p

Czarna się okaże;-) Mi teraz wychodzi syn, ale ze znakiem zapytania, więc zobaczymy:happy2:

Ewelinka tego o czym piszesz doświadczałam w kazdej ciąży i teraz też. Brzuch chwilami pobolewa
jak na @, czasem kłuje mocno jajnik, ale to jest zupełnie normalne, więc ciesz się,że okruszek
daje znać o sobie:tak:

reklama
Dokładnie Ewelinka. Czasem aż się ruszyć nie mogę:baffled: Ale teraz się wszystkie
więzadła rozciągają i to jest zupełnie normalne:happy2: Ja to czasem mam wrażenie jak
bym normalnie @ miała.

Do góry