reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

A ja Wam powiem,że w 3 ciąży, gdy skrupulatnie planowałam płeć Marcelka, robiłam
wszystkie te testy. Nawet kupowałam taki test na płeć, co się sikańca robi:-p
Bardzo pragnęłam wówczas synka i nie mogłam się powstrzymać. Dziś już wiem,że
wszystkie te testy są oparte na ph moczu, które nijak ma się do płci, bo u mnie zawsze
wychodziła dziewczynka, a jest Marcelek. I choć może jest to śmieszne, to jednak
czasem pragnienie posiadania określonej płci dominuje nad rozsądkiem;-):zawstydzona/y:
U mnie za to sprawdza się w przypadku całej trójki ten kalendarz płci. Powiem tylko,
że trzeba przy nim znać dokładną datę owulacji, ale być może to i tak tylko zbieg
okoliczności:happy2:

Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*

Perrie super,że wyjaśniliście sobie wszystko. Mam nadzieję,że poczułaś dużą ulgę:tak:
Trzymam kciuki za spotkanie!!!!

reklama
Czarna, jest odstępstwo :) możesz powiedzieć, że to niezgodne z Twoją religią, wszak szczepionki na poaborcyjnych płodach są hodowane :) Twoja religia może zakazywać aborcji, więc szczepienie jest nieetyczne ;) amerykańce chyba boją się pomówień o nietolerancję :)
Co do invitro, to nie jestem za grzebaniem w genetyce, ale ten wynalazek jest super. Jestem za pełną refundacją!
in vitro nie grzebie w genetyce :) to wbrew pozorom bardzo poste..wynjmują z Ciebie komórki jajowe , umieszczają na ołytce i wpuszczają tam wielre plemników ( to co się pojazuje w tv ze się igłą podaje plemnik do kom to isci a nie klasyczne in vitro) . Po 3-5 dniach na tym szkiełku cewnikiem wsadzają w kobiete...nigdzie poza tym nie grzebią..a juz na pewno nie w genetyce..

chyba ze nie to mialaś na mysle ale tak zabrzmiało :)

Jak tam przygotowania do swiat? Moj M pojechal na zakupy z cora a ja leze dalej w lozku :/ cos nie chce mi sie wylazic z wyrka. Nie mam nic przygotowanego, nie posprzatane... Ale coz bedziemy zaraz pisanki robic :) a pozniej za robote sie wezme...

Ze mną dziś okruszek pięknie współpracuje, więc piorę, sprzątam i oczywiście
szykuje pyszne świąteczne jedzonko:happy2: U nas święta po polsku. Dziewczynki malują
teraz jajka, więc mam chwilę spokoju od nich:-p

Czarna się okaże;-) Mi teraz wychodzi syn, ale ze znakiem zapytania, więc zobaczymy:happy2:

Ewelinka tego o czym piszesz doświadczałam w kazdej ciąży i teraz też. Brzuch chwilami pobolewa
jak na @, czasem kłuje mocno jajnik, ale to jest zupełnie normalne, więc ciesz się,że okruszek
daje znać o sobie:tak:

reklama
Dokładnie Ewelinka. Czasem aż się ruszyć nie mogę:baffled: Ale teraz się wszystkie
więzadła rozciągają i to jest zupełnie normalne:happy2: Ja to czasem mam wrażenie jak
bym normalnie @ miała.

Do góry