reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Mnie w obydwóch testach wyszły dziewczynki ;-)
Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać, ale w końcu coś nam nie wyszło, więc jedziemy dopiero jutro :-/

Ewelinka, mnie też brzuch czasami pobolewa ;-)

Dziewczyny, które mają dziecko - interesuje mnie rozwój dwudziestosiedmiomiesięcznego dzieciaczka, tj. 2 lata i 3 miesiące. Powiecie mi coś? :sorry: W necie niby coś jest, ale mało, a poza tym konkretne osoby są bardziej sprawdzonym źródłem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mnie w obydwóch testach wyszły dziewczynki ;-)
Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać, ale w końcu coś nam nie wyszło, więc jedziemy dopiero jutro :-/

Ewelinka, mnie też brzuch czasami pobolewa ;-)

Dziewczyny, które mają dziecko - interesuje mnie rozwój dwudziestosiedmiomiesięcznego dzieciaczka, tj. 2 lata i 3 miesiące. Powiecie mi coś? :sorry: W necie niby coś jest, ale mało, a poza tym konkretne osoby są bardziej sprawdzonym źródłem ;-)

A co chcesz wiedziec konkretnie?

Perrie ale co dokładnie Cię interesuje, to w wolniejszej chwili mogę co nieco napisać.
Tzn chodzi mi o to, co dziecko powinno umieć, czy o jakieś różnice w rozwoju dzieci?

Ewelinka teraz, to jeszcze lajcik:-p Ciesz się i upajaj każdym objawem, bo np. ja po każdej
ciąży tęsknie za tym bardzo szybko, choć bywało ciężko zwłaszcza jak mdłości męczyły, a
mimo to nie mam dość:happy2:

Magda to dobrze. Dla mnie to jakby wewnętrzne skurcze macicy normalnie. Jak mowisz ze ok to ok ;-)
Dzidzius od malego daje mamie popalic :-p

hej:-)
właśnie miałam pisać,że dziś to ruszać się nie mogę,tak mnie wszystko boli w dole brzucha,a że termin @ był na dzis lub jutro to boje sie ze przyjdzie mimo wyniku pozytywnego na tescie (zrobilam 2 testy i oba wyszly pozytywnie) bo u lek nie byla, jeszcze termin mam na 5,05. A i spać mi się tak chce ,że masakra,non stop ziewam,w pracy zasypialam na stojąco a jak tylko wrocilam to na łóżko hop i godz snu. nigdy mi sie takie cos nie zdarzalo...wiec chyba te testy mnie nie oklamaly...

Czarna mam 3 dzieci (tak jak na suwaczku ;) ) i czwarte w drodze :-) Kiedyś twierdziłam,
że będzie 2 ale jak widać, życie zweryfikowało plany ;-)

Cypryda dlatego trzeba ten chiński traktować z przymrużeniem oka :happy2:

Ulenka to ja wciąż trzymam kciuki!:tak:

Magda dzięki za kciuki:-) ale jak myslisz ,chyba testy sie nie pomylily,co? i jeszcze te objawy,do ktorych dochodzi 5dni brązowe plamienie (implantacja zarodka jak sądzę) i fakt ,że intensywnie staraliśmy się o bobasa...

reklama
Ulenka w moim przypadku testy się nigdy nie pomyliły. Nawet jak miałam cień cienia kreski,
to i tak fasolka była. A przypomnij kiedy miałaś owulację?

Do góry