reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Mnie w obydwóch testach wyszły dziewczynki ;-)
Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać, ale w końcu coś nam nie wyszło, więc jedziemy dopiero jutro :-/

Ewelinka, mnie też brzuch czasami pobolewa ;-)

Dziewczyny, które mają dziecko - interesuje mnie rozwój dwudziestosiedmiomiesięcznego dzieciaczka, tj. 2 lata i 3 miesiące. Powiecie mi coś? :sorry: W necie niby coś jest, ale mało, a poza tym konkretne osoby są bardziej sprawdzonym źródłem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mnie w obydwóch testach wyszły dziewczynki ;-)
Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać, ale w końcu coś nam nie wyszło, więc jedziemy dopiero jutro :-/

Ewelinka, mnie też brzuch czasami pobolewa ;-)

Dziewczyny, które mają dziecko - interesuje mnie rozwój dwudziestosiedmiomiesięcznego dzieciaczka, tj. 2 lata i 3 miesiące. Powiecie mi coś? :sorry: W necie niby coś jest, ale mało, a poza tym konkretne osoby są bardziej sprawdzonym źródłem ;-)

A co chcesz wiedziec konkretnie?

Perrie ale co dokładnie Cię interesuje, to w wolniejszej chwili mogę co nieco napisać.
Tzn chodzi mi o to, co dziecko powinno umieć, czy o jakieś różnice w rozwoju dzieci?

Ewelinka teraz, to jeszcze lajcik:-p Ciesz się i upajaj każdym objawem, bo np. ja po każdej
ciąży tęsknie za tym bardzo szybko, choć bywało ciężko zwłaszcza jak mdłości męczyły, a
mimo to nie mam dość:happy2:

Magda to dobrze. Dla mnie to jakby wewnętrzne skurcze macicy normalnie. Jak mowisz ze ok to ok ;-)
Dzidzius od malego daje mamie popalic :-p

hej:-)
właśnie miałam pisać,że dziś to ruszać się nie mogę,tak mnie wszystko boli w dole brzucha,a że termin @ był na dzis lub jutro to boje sie ze przyjdzie mimo wyniku pozytywnego na tescie (zrobilam 2 testy i oba wyszly pozytywnie) bo u lek nie byla, jeszcze termin mam na 5,05. A i spać mi się tak chce ,że masakra,non stop ziewam,w pracy zasypialam na stojąco a jak tylko wrocilam to na łóżko hop i godz snu. nigdy mi sie takie cos nie zdarzalo...wiec chyba te testy mnie nie oklamaly...

Czarna mam 3 dzieci (tak jak na suwaczku ;) ) i czwarte w drodze :-) Kiedyś twierdziłam,
że będzie 2 ale jak widać, życie zweryfikowało plany ;-)

Cypryda dlatego trzeba ten chiński traktować z przymrużeniem oka :happy2:

Ulenka to ja wciąż trzymam kciuki!:tak:

Magda dzięki za kciuki:-) ale jak myslisz ,chyba testy sie nie pomylily,co? i jeszcze te objawy,do ktorych dochodzi 5dni brązowe plamienie (implantacja zarodka jak sądzę) i fakt ,że intensywnie staraliśmy się o bobasa...

reklama
Ulenka w moim przypadku testy się nigdy nie pomyliły. Nawet jak miałam cień cienia kreski,
to i tak fasolka była. A przypomnij kiedy miałaś owulację?

Do góry