Oj faktycznie ciężkie dziś tematy na forum
Ciężkie i kontrowersyjne, więc lepiej przemilczę;-)
Odnoszę wrażenie, że tylko ja wpadłam w wir przygotowań świątecznych
Jeśli się mylę,
to poprawcie mnie;-)
Perrie ja do dentysty chodzę w ciąży i jedynie tylko informuję dentystkę o swoim stanie, by dobrała
odpowiednie znieczulenie;-) Co do diety w ciąży takiej odchudzającej...No niby nie wolno, ale dużo zależy
od predyspozycji ciężarnej. Jeśli waga startowa jest wysoka, to można stosować dietę o obniżonej wartości
kalorycznej, ale tylko w porozumieniu z lekarzem. Znam wiele dziewczyn, które schudły w ciąży dzięki dobrze
dobranej diecie, a maluszki urodziły się zdrowe
I tak jeszcze o tej Twojej wymianie...kochana, jak czujesz,że
to szansa dla Ciebie i masz możliwość mimo ciąży to ciągnąć, to idź w to śmiało. Czasem takie trudne decyzje,
pozornie ryzykowne, okazują się byc najlepsze w naszym życiu. Życzę Ci byś w odpowiednim momencie umiała
zdecydować i aby okazało się to trafnym wyborem
A jak tam z chłopakiem? Rozmawialiście w końcu?
Aguśka super,że wyniki dobre! Oby tak dalej
Czarna z tym farbowaniem i paznokciami
Boshhee, czego to ludzie nie wymyślą
Przecież
nikt nie wącha tego acetonu godzinami i nie wdycha farby namiętnie....no ja nie wiem, ale to juz jak
dla mnie przesada
Cypryda pięknie to wszystko ujęłaś;-)
Argissa Ty się nie smuć, tylko ciesz
Twoje wybory są Twoją sprawą i nic nie zmienia
faktu,że masz pod sercem maleńki cud....Ja bym zrobiła to samo będąc na Twoim miejscu i patrząc
jak wiele miłości w życiu dają mi moje dzieci. Na prawdę ciesz się,że miałaś taką możliwość
K8libby 92kg na porodówce, to jeszcze nie rekord, ale nie napiszę co i ile, bo w tym przypadku
chwalić się nie mam czym
Ewelinka OGROMNIE się cieszę z wieści od Ciebie!!! Super,że wszystko ok. Mam nadzieję,że
Święta upłyną Ci w spokoju, a na kolejnej wizycie serducho będzie pięknie pukać!:-)
Ulenka witaj wśród nas:-) Trzymam mocno kciuki za ciemniejącą krechę
Co do terminu porodu,
to ważny jest moment owulacji, albo ostatnia @ i długość cykli (a tu wiadomo i tak chodzi o owulację), więc
najlepiej wyliczy termin ginekolog biorąc pod uwagę te czynniki. Ja nie mam problemu, bo zawsze wiem
kiedy mam owulkę
Estranea dziękuję za życzenia zdrowia
A ja wcinam pomarancze i dumam nad tym, co mam zrobić jutro;-)
Miłego wieczorku for all!