reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

jopal no właśnie kazde dziecko jest inne inaczej się rozwija inaczej rosnie,ale niektórzy tego nie rozumieją:-(
agrafka my od września ale tak przekładam bo jak pomysle to wogole mi się nie chce ale siostrzenica zaoferowała swoja pomoc to skorzystam:-)do sprzeatania czy nawet do opieki nad Ami pomoc się przyda
ulenka dasz rade ja jakos jestem optymistycznie nastawiona najwyżej im zabrudze podloge:-Dbeda miały co robic:-p
eli a w ilu to ml wody rozpuszcza się glukozę?
magda oby to nic poważnego!

reklama
Magda dzwoń do położnej ona będzie na bank zorientowana w temacie i na pewno jakoś pomoże. Dziewczyno dzwoń jak najprędzej bo się wykończysz ,jesli nie od drapania to od bezsenności! Tak być nie może:no: Jak to mówią jak nie urok to sr...czka! Oby szybko minęło.

Ula mi gin powiedziała, że mogę dodać kilka kropli cytryny.
Magda ty sie nie zastanawiaj, tylko dzwon, nawet nie umiem sobie wyobrazić jakie to musi być wnerwiające to swędzenie! Wiem, że tam u was bardziej lajtowo do wszystkiego podchodzą, ale jak coś Cię martwi to wierć im wszystkim dziurę w brzuchu, nie daj się spławić że ol is fajn:)

Ula - ja cytryny nie wzięłam bo myślałam że nie pozwolą a babka w laboratorium zdziwiła się że nie mam i mówi że oni pozwalają :-)

Agrafko jak robiłam te badania ostatnio,to było wtedy co miałam ta gorączkę i tak nie wiadomo co mi było. Nic mnie tak nie swedzialo jak teraz. Szukam w necie informacji,czy to musi swędziec cały czas? U mnie po kąpieli jakby lepiej,ale czuje takie jakby igiełki w rękach,dłoniach,brzuchu itd. Takie dziwne uczucie. Obawiam się, że wieczorem się zacznie znowu...kurcze,położna nie odbiera :-( Co radzisz?

Madziu- mnie bajbardziej swedzialo w nocy. Mateusz smaczie sobie spal, a mi zaczynal sie koszmar, w koncu z bezsilnosci stawilam sie na ip , a ze u nas kazda biora na obserwacje to polezalam sobie w szpitalu. Dawali mi hydroksyzyne i spalam non stop. Na wypisie napisali, ze to cholestaza, ale nic nie kazali brac , powiedzieli, ze przejdzie po porodzie. Nie denerwuj sie poczekaj spokojnie, az polozna odbierze. (Ja zaczelam od zmiany proszkow. Plynow itp. Nic to nie dalo)

reklama
Magda próbuj do skutku dzwonić do położnej, w niektórych serwisach piszą, że cholestaza grozi przedwczesnym porodem więc lepiej opanować sytuację, ja tam jestem z tych co wolą na zimne dmuchać, jechać do lekarza raz za dużo niż raz za mało, zadzwonić gdzieś dla własnego spokoju itd. Trzymaj się.

Do góry