reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ulenka twoje malenstwo testuje twoją cierpliwosc, dlatego tak skrzetnie ukrywa płec:D
JAgoda gadanie ludzi to temat rzeka, zawsze przecież zjechac kogos niz przyjżeć się swojemu zyciu.
Ja za parę dni konczę 25 lat, nie czuję zebym była "gówniarą" a i tak słyszałam i widziałam zdziwienie u niektorych, że już 2gie, a do tego planowane dziecko w drodze...:confused: nawet od kolezanek w moim wieku:D

Ja dziś siedzę sama, poklocilam sie z mezem i pojechałal z malym :/

reklama
Ulenka, Twoje Małe bije rekordy w zabawie w chowanego :D Może na następne badanie wybierz się o zupełnie innej porze, jeśli teraz chodziłaś na wizyty podobnie? O ile jest możliwość :)

Olushia, kciuki za jutrzejszą wizytę!

A u nas pękło niebo i leje... Miła odmiana.
Dziś pilnowałam się z jedzeniem i udało mi się przetrwać bez słodyczy :)
Jestem z siebie dumna!

Witam sie i ja :)
No Ulenka faktycznie uparciuch dowiesz sie plci po porodzie :p
My wczoraj bylismy w fajnym zoo Nikola karmila kozki z butelki z mlekiem :) a mnie gryzly za spodenki!

ImageUploadedByForum BabyBoom1407771271.275204.jpg

Wiecie co postanowilam ze bede szczepila dziecko wg opoznionego kalenaza wg Dr. sears. Jesli chcecie to wkleje jak to wyglada inaczej rozlozone niz standardowy kalendarz.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1407771271.275204.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1407771271.275204.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 52
Zanag zazDroszczę dnia bez słodyczy ja juzz tego nie kontroluję, ciastka, zelki, czekolada, babeczki wszystko pochłaniam jak leci....
Jagoda po zdjeciach myslalam ze jestes mlodzsza ode mnie. Albo ty wyglądasz mlodziej albo to ja staro wyglądam:D hehe

CZarna ale super wypoczynek:)ja szczepić będę normalnie, i postanoiwlam nawet nie czytać o alternatywach, bo uważam że skoro tak jest wymyslone, to tak jest ok:p mam jeden problem z głowy:-D Fajna ta koza:-)

Czarna - super ZOO u Nas w Polsce nie spotkałam się z takim.. przynajmniej dzieciaki mogą poznać zwierzątka "osobiście" :)

Dziewczynki proszę WAS bardzo TRZYMAJCIE KCIUKI jutro !! :)

A co do Waszych zachcianek to ja nawet na słodycze nie mam takowych, ale dzisiaj musiałam podjeść tortille z Maca :)

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:tak:
A ja znow dzis padam na twarz,bylo dzis szlifowanie i wszedzie pelno kurzu buuuu dobrze ze wiekszosc mama posprzatala ale jutro jak wstane i tak mnostwo musze zrobic,bo kurz mimo wszystko jeszcze osiada. wlosy mialam jakbym spryskala lakierem takie sztywne ahah
Co do mojego dzieciatka to pewnie juz wkrotce zostane sama na forum w weilkiej niewiadomej haha oby nie do grudnia bo oszaleje.

reklama
Czarna - super sprawa z tym zoo. Pamietam jak przyjechala do nas kiedys daleka kuzynka i w wieku 18 lat widziala pierwszy raz krowe z bliska. No bylo to gdzies na poczatku 90-tych lat temu wiec to naprawde byl szok. Nawet ja wychowana w miescie jakies ciotki na wsi sie mialo. A dzisiaj? Wszystkie babcie w mieszkaniach albo w domkach z pieknymi ogrodkami i kot jest zwierzeciem gospodaczym:-)

Oluhia - ja wiem ze w Krakowie w zoo jest opcja karmienia w tzw malym zoo. Sa swinki, osiolki i takie malo grozne zwierzatka. I wiadro marchewek przy wejsciu:-) Jest to jedna z czesci normalnego zoo. W innych miastach nie powiem bo nie pamietam bo bylam za mlodu tam.

Do góry