reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam sie i JA
Oj ja też nie moge się obudzić dusienka dzięki za info o spadających gwiazdach moja córka doczekać sie nie może.
czarna lenistwa w ogrodzie zazdroszczę bo ja już się nie mogę doczekać kiedy wstanę rano i z kawą wyjdę na ogród i w spokoju ja wypije bujając sie na huśtawce

A ja z jedzeniem mam różnie raz nie mam apetytu a raz ciąge coś jem ale zazwyczaj są to warzywa czy owoce nieraz lody.

reklama
Witam :)
Jagoda mamy tak samo.
Caaaaaly czas bym jadła , w szczególności jak siedzę w domu to bym zjadła wszystko :)
Wyszłam wczoraj na miasto z Mężem i jak zobaczyłam te wszystkie kolorowe babeczki na wystawach w piekarniach stanelam i oglądałam która bym zjadła aaaa co najlepsze Nienawidze ciast, ciasteczek ani noc w tym stylu :p
To dopiero a może już 24 tydzień . :) jak to się stało?. :p

Ja już się staram ograniczać ale nie ma u mnie granicy jeśli chodzi o słodkie. Pożeram wszystko. Dziś zrobiłam rano sok z buraka marchewki jabłek i natki pietruszki i selera. Polecam dla tych które mają problem żE spadkiem hemo i żelaza. Mi bardzo smakowal.
Coś mi się dZiś w głowie kręci więc leżę.

Hej dziewczyny :) my dopiero wstalismy woow jak nigdy (9.30 rano)
Zamieszanie w domu bo za godzinke wyjezdzamy do zoo :) takiego zoo gdzie sie karmi zwierzaki domowe glaszcze nosi itp (swinki, kurki, kozy itp :) jakos corce ta namiastke wsi chcemy zapewnic. Ja jak bylam mala to cale wakacje na wsi spedzalam na zniwach dojeniu krowek i wogole roznych innych rzeczach :-) i wspominam wspaniale

Mileo dnia!

Ale tutaj spokoj w niedzielny dzien. My wstalismy po 11, ale imprezka skonczyla sie o 2 w nocy. Juz dawno sie tak nie usmialam;)
Co do jedzenia, to ja glownie na slodko, dlatego na sniadanie byly omlety z zasmazanymi jablkami, owocami i zmiksowanymi truskawkami:-) A na obiad poszlismy do knajpki i zjadlam taaakiego wielkiego cheeseburgera. W sumie rzadko mam ochote na miesko, ale dobra wolowinka to jest to:-)

Wow jaki tu spokoj nanaa,.... :)) Z jedenj dobrze bo nie muszę dużo nadrabiać od wczoraj :)
U nas imrezka też się udała na szczęście pogoda dopisała i tak się uśmiałam, że az normalnie czasem za brzuch się musiałam chwytać :)
Dzisiaj znowu od rana latanie zakupki, obiadek, wizyta u rodziców - normalnie marzę już o łóżeczku, jutro w końcu się wyśpię sama z rana w domu :))
Mówilam już Wam, że teraz przyszedł czas na mnie na połykanie glukozy fujjj ale to dopiero za dwa tygodnie przed kolejną wizytą... Jejku ja ja już chcę wtorek - do czekam się i ja połówkowego :]

Oczywiście oomamba to tylko opuchnięcie przez pogodę jutro rano będzie mniej ;p nie możliwe żeby to były te nasze zachcianki :)

Cześć :)
Oomamba, ja się dziś najadłam kapusty kiszonej (mniam!) i spuchłam tak mocno, że wyglądam na 7 mc ;) Co najmniej...
Pamiętacie, jak się żaliłam, że wysypała nam się ekipa i remont pid znakiem zapytania? W czwartek mąż znalazł nową, chcemy z nimi podpisać umowę i w przyszły poniedziałek zaczynamy remont :) W związku z tym, powoli przenosimy zawartość 2 pokoi i aktualnej pralni w inne części domu i na taras. Pół mojego pokoju już stoi w kartonach na strychu, a ja półżywa :( Choć moja rola ograniczona bardziej do pokazywania palcem... Mojego chłopa czekają ciężkie tygodnie. A pewnie to się odbije też na mnie...
Koniec marudzenia ;)
Miłego wieczoru Wam życzę i powoli szykuję się spać...

reklama
Hej!
A do nas (a właściwie do mojej siostry) przyjechała kuzynka z rodzinką. Ma dwie małe córki, więc Kuba znów miał towarzystwo. Wczoraj robiliśmy grilla i zdążyliśmy tylko zjeść i się rozpadło.
A dziś cały dzień spędziliśmy nad jeziorkiem. Pogoda fajna, nie za upalnie, dzieciaki fajnie się bawiły:) Ale teraz padam na twarz. także idę się kąpać i spać, bo jutro trzeba rano wstać do pracy....
Miłego wieczorku i nocki.

Do góry