reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam sie porannie dziewczyny :)

Widzę że dalej spokojnie.
Ostatnio miewam juz coraz dziwniejsze sny, kompletne poplątanie multum wątków mego życia, osób i dziwactw...że to moj umysł produkuje!

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

reklama
witam
ja się już drugi dzień zmagam z migreną , a jeszcze z młodą jadę do lekarza na kontrolę , mam nadzieję że nie padnę gdzieś po drodzę

Eli,

Współczuje. Mam nadzieje ze wkrótce bol minie.

Zauważyłam właśnie kilka rozstępów tylko nie na brzuchu, biodrach, biuście czy udach...pojawiły sie z boku wysoko na kości biodrowej gdzie mam tylko skore i kości i na plecach tam gdzie sie kończy miednica. Zawsze miałam wąskie biodra, wiec pewnie teraz mocno sie rozszerzają stad tez te bole i nowi "towarzysze". No nic pozostaje tylko smarować dalej, a nuz cos tam powstrzyma ;)

połowa poniedzialku za nami a tu taka cisza???
gdzie wszystkie???? hęęę???

eli wspolczuje migreny, oby na kontroli bylo wszytsko ok

estranea my tez wczoraj nad jeziorkiem ale po poludniu. myslalam ze Milena bedzie sie bala, a ona nie chciala wyjsc z wody,

a i ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli i komentowali ze taka mloda, a tu malutkie dziecko i w ciazy:baffled:

dusienka moje ciazowe sny tez sa conajmniej dziwne, a rozstepami sie juz nie przejmuje, cala poprzednia ciaze sie cieszylam ze nie mam na bruchu to po porodzie mi wywalilo:dry:

ide obiad zmajstrowac

witam się południowo i idę gotować zupkę ;]
jagoda - nie przejmuj sie gadaniem ludi,
eli - pogoda sie zmienia to pewnie przez to boli..

Hej, witajcie.
U mnie też słaby dzień (nie to, by noc była ok; czas przyzwyczaić się do pobudki ok 3 nad ranem...) Zdecydowanie, to ta pogoda :(
Na szczęście dziecku to nie przeszkadza i fika jak szalony. Szkoda tylko, że z mamy dętka :p

Jak Kochane czujecie sie w takie upały ?? bo ja siedzę w pokoju i wiatrak idzie :)z dnia na dzien nasza ksiezniczka coraz mocniej daje mocniejsze znaki :) ostatnio maz dawal buziaczki w brzuszek to dostal kopa w czolo :)

Witajcie :-) ale tu cisza :-)
My z weekend byliśmy na weselu i poprawinach, 150km od domu, więc po intensywnych dniach czas odpocząć... Mały coraz mocniej kopie, czasami aż tak że mnie zaskoczy swoją siłą :-) na szczęście dal się mamie pobawić :-)
U nas dzisiaj upału nie ma więc ulga ;-)

Witam Wszystkie ale cisza na naszym forum, spokojnie daje rade nadrabiać.
Jagoda gadaniem ludzi się nie przejmuj, muszą mieć jakiś temat, zawsze będą gadać, a Ty się ciesz ze jesteś młoda mama bo długie lata będziesz miała siłę za dziećmi biegać a potem razem z nimi na dyskoteki chodzić :p
Magda z Uk odezwij się co u Was.

Ja niestety nadal nie czuję ruchów, dziwne to wszystko.

reklama
Witam sie i ja:-)
rzeczywiscie cisza jak makiem zasial...
Ja bylam dzis na wizycie u mojej gin ,wszystko ok ale oczywiscie malenstwo nie pokazalo co ma miedzy nozkami. Od samego poczatku juz pokazuje kto tu rzadzi hehe
Jak tylko przyjechalam wciagnelam mega hamburgera haha a teraz zdycham z przejedzenia ale dobrze mi z tym :-D znow waga wskazala o 3kg wiecej (przez mies) jak tak dalej pojdzie na sali porodowej bede miala lekko 100kg ale jak tu sobie odmowic zarelka..? no jak? heh
no i na nast wizyte mam zrobic glukoze beeeee
ide sie polozyc bom oslabla od tego jedzenia. buziole

Do góry