reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Anncka no faktycznie 3 tyg dlugo czekac ale dasz rade :-) ja mam pierwsze USG w srode po swietach jest luz ale pewnie we wtorek i w srode to bede znow miala rozstroj zoladka :/

Ewelinka a za Ciebie kciuki tyle osob trzyma ze musi byc dobrze :)

No jutro pierwsza a kolejna 24.04 po świętach

Bo ta na 24.04 miala byc pierwsza bo to pierwszy termin gina a ze sue nartwilan to umowilam się do innego gina na jutro

Ojj, coś same czarne myśli :-( Ewelinka, głowa do góry i jedziesz! Uwierz, a na pewno się uda! :tak:

Anncka, Ty się tak nie uzależniaj :-D Teraz są święta, będzie co robić, czas szybko zleci do wizyty, zobaczysz :-)

Czarna, jeśli chcę kiedykolwiek skorzystać z takiego wyjazdu, muszę to zrobić w tym roku. W maju pójdę na tę rozmowę, poinformuję ich o mojej sytuacji, zobaczymy. Ale tak, rozmawialiśmy i dopuściłam tę świadomość do siebie, że wyjadę, to będę musiała tam urodzić. W USA mam znajomego rodziców, takiego przyszywanego wujka, ale on w SF, a mnie tam niebardzo ciągnie. Ale i tak teraz najbardziej się przychylam ku Hiszpanii :sorry: Chociaż nie ukrywam, że mam nielada dylemat, bo z obydwoma krajami od dziecka jak z domem :confused:

Perrie czy mowisz o San Francisco? Jesli tak to ja z checia sie tam przeprowadze heheh a Ty patrz abys miala gdzies pomoc bo nianka to kupe kasy kosztuje... Moze mame ze soba zabierz ;) fajnie by bylo co

Oczadziałyście z tą betą... Po co to tak sprawdzać? Od sprawdzania nie będzie rosła...

Czasami jak to bylo np w moim przypadku to jest zalecenie lekarza ktore raczej powinno sie brac na serio co nie?! Chociaz powiem ze przy 1 ciazy nawet nie wiedzialam co to jest ta beta heh a zeby sprawdzac czy jestem w ciazy przez to? Hi test i bylo jasne teraz zeby nie to ze lekarka wyslala mnie na powtorke to pewnie tez bym wiedziala tyle co z forum i bylam spokojniejsza ale jesli ktos stracil 1 ciaze np to sie nie dziwie tez bym sie stresowala

Ostatnia edycja:
reklama
Perrie dziekuje Ci za dobre slowo:) Nasz drugi szkrab ma równe 6 tyg, termin mam na 9.12:)a zawsze mowilam ze nie chcialabym w grudniu urodzić a tu masz!!!;D nastepna wizyta 27.05 i trochę badan do zrobienia. Zmienilam gina z kobiety na mężczyznę i jestem zadowolona to prawda ze facet jest delikatniejszy! Juz Swieta za pasem a ja jeszcze jedno okno musze umyć strasznie mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
Do góry