reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam nowe grudniowe mamusie!
Kama piekna beta!

Ja, tak jak Argissa, mam dyskomfort w podbrzuszu.
Taki dziwny, nie jak na @ już, raczej takie rozpulchnianie.
Ale czasami mnie boli jak się narobię :/
Piersi bolą, szczególnie jak chodzę.
No i rano w autobusie jest mi niedobrze, ledwo dojeżdżam do pracy :/

No i tyle :D

reklama
PaulinaMaria gratulacje :)

Zabeczka mnie do tej pory nie bolaly ale i teraz nie ma tragedii bola to bola ale tak troche, a mdlosci nie mam wogole poki co ale i w pierwszej ciazy nie mialam

Ewelinka trzymamy kciuki za bete &&&

Nanowi u Was zimno? Jeszcze dwa dni temu siedzialam na ogrodku popijalam herbatke a dzis wstaje a tam snieg!!!!! Brr :/

Katjana ja wstane rano co mam opoznienie 6h a juz mam co nadrabiac a 2 dni to wyobrazam sobie :p

Perrie jak tam rozmowa?

Estranea witaj:)

Kasiekz bardzo mi przykro :(

K8libby ja tez uwazam ze wqurwienie to jeden z objawow ciazowych :-)

Fimka ja tak samo mam jak sie duzo nachodze albo nasprzatam to tez czuje dyskomfort w podbrzuszu chy a nasze fasoleczki daja nam do zrozumienia "mamo odpoczywaj wiecej" :-)

Mam nowy sposob ma odp z telefonu :) czytam na tablecie a odpisuje na telefonie he i jestem na biezaco :D tylko literowek duzo robie na telefonie :/ i pozniej musze edytowac :p

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro mam wizytę.... zobaczymy co powie. Boje sie strasznie a myślałam ze beta mnie uspokoi

Rozumiem Cie bardzo dobrze ja wylam caly dzien jak mi lekarz zadz ze mam za niska bete.... Az rozstroju zoladka dostalam :/ ale wszystko okazalo sie ok nerwy okazaly sie nie potrzebne

Cytat z artykulu "Osiągając poziom 1.200-6.000 mIU/ml wzrost spowalnia podwojenie następuje co każde 72-96 godzin."

Ostatnia edycja:
Do góry