reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Witam.
Kochane przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd wtryniam się na Wasze forum, ale chciałabym Was zaprosić na mojego bloga.
Wraz z przyjaciółkami stworzyłyśmy stronkę, na której prezentujemy nasze "dzieła". Większość z nich to obrazy, pamiątki ślubne czy komunijne, metryczki haftowane, jednak są i cudowne wózeczki ze wstążek, bukieciki i podusie.
Zapraszamy do obejrzenia i "ewentualnych" zamówień :)

ADRES BLOGA
BEB.cross-stitch

Tam również wszelki kontakt do nas.
basia3006@op.pl.
ZAPRASZAM!!

reklama
Ewelinka teraz to bedziesz podswiadomie wymyslac sobie 100 rzeczy to tak jak ja beta za niska? To ja juz ze Pewnie nie ma baby, To dlatego nie mam nudnosci to dlatego piersi nie bola to dlatego to i tamto... Takie wymyslanie na sile, poloz sie spac najlepiej zeby jak najszybciej minal Ci dzien.

Ewelinka, wszystko będzie ok, nie stresuj się, bo pewnie sama wiesz, że to nie pomaga. Lekarz Ci powie prawdę :tak:

Gosia, trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku :tak:

Kama, super! Gratuluję :-) Nie wiem, czy jesteś już na naszej liście? :sorry: Wyślij mi swoje info, to Cię dodam :-)

Co do mobilnego forum - nie używam apki, tylko loguję się normalnie przez internet, włączam wersję komputerową i tak mi o wiele przyjemniej :p

Czarna, dziękuję, że pytasz :-) Pozwolisz, że podłączę Twoją wypowiedź pod mój dzień :-)
Przez cały dzień słowa nie zamieniliśmy, zupełnie jak nie my, aż padło pytanie, czy zerwaliśmy 0.0 I to go chyba zmusiło do podjęcia rozmowy i doszliśmy do wniosku, że rodzicom powiemy jak już cały sajgon ucichnie, tj. po egzaminach i po wizycie, a potem pomyślimy nad wyjazdem :sorry: Także to mnie uszczęśliwiło :tak:
Ale potem mój humor drastycznie się pogorszył, bo mieliśmy prezentację hiszpańskojęzyczną i zrozumiałam, że jeśli teraz nie wyjadę, to jestem w czarnej dupie. To naprawdę ogromna szansa i nie mogę jej zmarnować, nawet ze względu na dziecko :sorry: Wiem, że to bardzo samolubne myślenie, ale taka jest prawda :sorry: Poza tym doczytałam się w regulaminie, że w razie nagłego wypadku, jeśli stypendium nie zostanie wykorzystane, przepada :no:

Perrie tzn ze chcesz wyjechac i tam urodzic zrobic sobie krotka przerwe czy jak? W usa jak dziecko sie urodzi to bedzie obywatelem usa :) miala bys kogos do pomocy w usa czy gdzie tam zdecydujesz wyjechac? Rozmawialiscie o tym?

Ewelinka - nie martw się!przy takich wartościach już nie rośnie tak szybko. Mi się wydaje że jest ok :-) już jutro wizyta i wszystko się okaże :-) kładz się spać szybko to czas szybciej zleci.

Do mnie dzwonili z przychodni że mojego gina nie ma za tydzień w pracy i proponują mi wizytę w ten piątek.. Nie zgodziłam się bo bez sensu usg co tydzień i 150zł każda wizyta. Kolejny czwartek też wolny bo majowka więc zapisała mnie na 08.05-to jeszcze 3 tyg.. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu bez podejrzenia Malenstwa :-(

reklama
Do góry