reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Dzień dobry!
Potwierdzam, co napisała Ewelinka - straszny dziś skwar. I jeszcze skacze ciśnienie... Brzydko pożegnamy się z morzem :(

Ewelinka wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy! Oj, czas szybko leci! Niedawno każda z nas cieszyła się z 2 kresek a tu już blisko półmetku! :D

reklama
Witam 4 dni antybiotyku i zdrowy. Ostatnio długo nie chorował a teraz to coś anginopodobne Minęło I ropiejacy katar.
Nie zmiennie kciuki i za was i gratki wizyt

Dziewczynki czy wasze maluchy też są leniwe w te upały?? od wczoraj mój maluszek jakoś słabo sie rusza - zaczynam się stresować..

ewelinka shn- najserdeczniejsze życzenia z okazjirocznicy pierwsza - Bawełniana a pierogi - ruskie mnaim
Olushia - moje dziś bardzo leniwe, chodź właśnie usiadłam i zaczęło kopniaczki
Moje dziecko odkryło bajkę Wilka i Zajaca i mamy niezły ubaw :-D zakochany- oczywiście w wilku :-)

Kulka jesli tak bardzo chcesz synusia to mam nadzieje ,ze jednak bobas sie nim okaze:tak: jednak moja gin twierdzi ze przed 14tc kazdy dzidzius ma cos miedzy nogami dlatego nie powinno sie pod uwage juz wtedy brać płci.

Jagoda super,ze z Milenka juz lepiej i jutro do domku juz wracacie:tak: A an obiad mialam kurczaka w pepsi i ketchupie:-) do tego pieczone ziemniaczki (chrupiace) i surowka.

Ewelinko wszystkiego najlepszego z okazji 1-szej rocznicy:-)

Paulinko jak dobrze,ze małemu juz minelo:tak:Oby juz nic sie nie przyplatalo.

Kurcze dziewczyny,wiem ze sie powtarzam ale ja chyba zaraz padne od tego upalu,a to ma byc w tym tyg jeszcze gorzej! siedze jak matrona przed wiatrakiem i sie nie ruszam a i tak za cieplo... i do tego mam jeszcze na cos ochote a sama nie wiem na co...

Dziewczyny, ja tak trochę z prywatą.
Synek znajomej-znajomej potrzebuje kaski na operację. Nie namawiam do składek czy lajków (chyba że ktoś ma ochotę), ale może zainteresują Was aukcje na fanpage'u:
https://www.facebook.com/SerduszkoWojtusia

Można wylicytować m.in. czapeczki dla dzieci i sesję zdjęciową (kilka miast w Polsce).

PS. Uleńka, ale ja chcę córeczkę! :-D

reklama
ula wklej przepis na tego kurczaka bo nie jadlam a pewnie smaczny. skad Ty bierzesz takie dobre zarelko??

ja tez mam wiatrak wlaczony a duchota straszba

Do góry